SmartGames Pirates Crossfire

Zin in een spelletje? Maar ook even zin om alleen te spelen? De spellen van SmartGames zijn daarvoor uitermate geschikt. Het spelassortiment met éénspeler spellen is enorm uitgebreid en er is daardoor ontzettend veel variatie te vinden. Smart Toys & Games, producent van onder andere SmartGames, GeoSmart en SmartMax, lanceert eind april drie nieuwe spellen waarmee kinderen van alle leeftijden hun cognitieve vaardigheden kunnen ontwikkelen. Het is dan ook hun missie om inspirerend en educatief speelgoed te produceren. Wij hebben behoorlijk wat SmartGames in de kast staan, omdat de spelletjes ideaal zijn om kinderen even alleen een spel te kunnen laten doen, maar het is ook ontzettend leerzaam. De kinderen moeten goed nadenken om de opdrachtjes uit te voeren. Zo speelt mijn dochtertje heel graag met Smart Farmer of Doornroosje en was een tijdje Roodkapje heel populair in ons huis. Veel van de spellen vind je ook terug op de basisschool bij je kinderen, in elk geval wel bij die van ons.

Ik heb het spel Pirates Crossfire mogen uitproberen en mag een exemplaar weggeven! Lees onderaan het artikel hoe je meedoet. In dit artikel lees je ook over de andere nieuwe spellen van SmartGames.

Pirates Crossfire | SmartGames

smart games piraten

De spellen van SmartGames zijn compact en stevig. De verpakking is aantrekkelijk, ik kan mij voorstellen dat kinderen het spel zouden selecteren in een speelgoedwinkel, puur om de doos. Wat herkenbaar is voor SmartGames spellen, zijn mooie en kleurrijke illustraties. Je hoeft je geen zorgen te maken dat de doos kapot gaat, of indeukt, wat ik als zeer prettig ervaar. Ik vind het heel vervelend als een doos van een spel te slap is om alles in terug te doen, of half open blijft staan en je daardoor pionnen, dobbelstenen of andere stukjes van een spel verliest.

Bij het spel zit een instructieboekje waarin alle opdrachten staan voor het piraten spel: Pirates Crossfire. Het boekje bevalt 80 spelopdrachten.

Een spel vol piraten avontuur! Navigeer je schepen, zodat de vijand in je vuurlinie komt te liggen om ze te laten zinken. Maar misschien lukt het je wel om een oorlog te voorkomen en de vrede te bewaren? Met 4 speelwijzen en 80 opdrachten ga je iedere keer weer een compleet nieuw avontuur aan.

Apple Twist | SmartGames

Rupsje nooit genoeg! Bij Apple Twist moet je er voor zorgen dat de drie hongerige rupsen allemaal op de appel passen. Bij dit puzzelspel is het belangrijk dat je logisch nadenkt, want niet alleen de rupsen, maar ook het speelveld kunnen van vorm veranderen! Smul samen met de rupsen van de 60 opdrachten die je kunt uitvoeren.

Acrobates | SmartMax

Vormen bouwen, het is nog lastiger dan je denkt. Met de kleurige vormen van Acrobates kun je vierkant, cirkles en driehoeken bouwen en samen met de metalen ballen ontstaan de coolste acrobatische figuren. Bouw je eigen creaties of maak gebruik van de vormen op een van de opgavenkaarten. De rode basis met metalen oppervlak geeft de stabiliteit die je tijdens het bouwen nodig hebt.

Over Smart Toys & Games

Smart Toy & Games is een Belgisch bedrijf dat in december 1992 werd opgericht in Kontich nabij Antwerpen. Onder Smart nv vallen vier merken: SmartGames (opgericht in 1999), SmartMax (opgericht in 2010), GeoSmart (opgericht in 2016) en Happy Cube (aangesloten in 2019). Vrijwel alle producten worden rechtstreeks door Smart in België ontwikkeld en in meer dan 70 landen over de hele wereld verkocht.

SmartGames zijn super-leuke, logische denkspellen voor één speler. Elk spel heeft een uniek & innovatief spelmechanisme geschikt voor jong én oud. Met SmartMax kunnen jonge kinderen veilig de fascinerende wereld van magnetisme te verkennen. Geosmart is magnetisch constructiespeelgoed voor kinderen vanaf 5 jaar. En een Happy Cube bestaat uit 6 puzzelstukjes in een frame waaruit een perfecte kubus kan worden gemaakt.

Winactie Pirates Crossfire

smart games pirates crossfire

Ik mag een spel weggeven van SmartGames, dit doe ik onder andere op Instagram. Maar je kan ook meedoen op de blog. Laat hieronder een reactie achter. Volg je mij ook op Instagram, dat zou ik leuk vinden: @mamasmind

Win: Pirates Crossfire
De winactie loopt tot dat er 10.000 volgers op Instagram zijn (dat kan heel snel gaan, want we zijn er al bijna).
Hoe: Laat hieronder in een reactie weten dat je meedoet. Meedoen kan dus ook op Instagram. Lees de disclaimer voor voorwaarden rondom winacties.

Meer Speelgoed van SmartGames

Geosmart Flip bot
Froggit
Smart Farmer
Chicken Shuffle

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

9 gedachten over “SmartGames Pirates Crossfire

 • 26 april 2021 om 20:53
  Permalink

  Dit lijkt me een ontzettend leuk spel om met de kinderen te spelen 😀

  Beantwoorden
 • 26 april 2021 om 05:21
  Permalink

  De spellen van SmartGames zijn geliefd hier, daarom doe ik graag mee!

  Beantwoorden
 • 22 april 2021 om 11:02
  Permalink

  Ik denk dat mijn zoontje dit heel erg leuk gaat vinden

  Beantwoorden
 • 21 april 2021 om 21:38
  Permalink

  Ik heb 2 zoons die een groot fan zijn van Smartgames. Ik doe graag mee voor hun.

  Beantwoorden
 • 21 april 2021 om 20:49
  Permalink

  Wij ❤️ van Smartgames, dus ik waag graag een kansje!

  Beantwoorden
 • 21 april 2021 om 20:29
  Permalink

  Wat een ontzettend leuk spel voor de kinderen! Ik doe graag mee!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *