Smartkids ecologische babydoekjes – Babyplein

What's on mama's mind - Smartkids babywipes BabypleinWelk kleintje knoeit er niet? Ik ken er geen. Heerlijk toch, lekker kliederen en spelen met het eten. Vooral met yoghurt is het hier feest. Ik laat mijn kleintje zelf eten met een lepeltje. Dat gaat nog niet fantastisch, maar hij komt een heel eind. Ondertussen scheppen wij ook mee, zodat hij genoeg binnen krijgt. Op tafel staat een pak babydoekjes, ecologische van SmartKids. Eén doekje is genoeg om zijn gezichtje en zijn handjes weer helemaal schoon te krijgen.

Wegwerpdoekjes, wegwerpluiers. Je gebruikt er zoveel van en soms geeft het me wel een rot gevoel. Want je creëert zoveel afval, maar ik ben ook geen typ dat met wasbare luiers in de weer gaat. Wel wasbare zwemluiers, die heb ik wel. Voor ons is dit wel een goed compromis, ecologische doekjes.

De SmartKids ecologische babydoekjes die ik momenteel gebruik zijn gemaakt van ecologische organisch geteelde bamboevezels. Hierdoor zijn ze zowel natuurlijk als milieuvriendelijk. Een pak met 60 doekjes, kan ik wel 60 maaltijden mee doen. De doekjes zijn sterk, maar zacht. Ik gebruik zo overigens ook voor de billetjes. De doekjes bevatten geen alcohol of parfum. Een leuk feitje is dat “bamboevezels tot 60% meer water kunnen absorberen dan katoen, zonder nat aan te voelen”.

Deze doekjes (pak 60 stuks) koop je voor € 2.99 bij Babyplein.

Over de Ecologische babydoekjes; Smartkids Baby Wipes Eco. Ze zijn:
– Ecologisch
– Gemaakt van organisch geteelde bamboevezels
– Groot absorptievermogen

En wat ik zelf super handig vind, is de hersluitbare opening, die niet lekt. Ik heb weleens gehad dat mijn tas doorweekt was, omdat een pak billendoekjes niet goed dicht zat. Dat was zo’n pak met een plakkertje om ter hersluiten. Daar had ik geen rekening mee gehouden dat dat ook kan lekker.

Meer informatie vind je op de website van Babyplein. Sowieso de moeite waard om deze webshop te bekijken. Onderaan hun website kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Zo blijf je altijd op de hoogte van de scherpste aanbiedingen.

Opgestuurd artikel klein

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *