Smikkelen en smullen van je Nijntje kinderservies van Rosti Mepal

What's on mama's mind - Rosti Mepal kinderserviesHet eerste boekje waar mijn kleintje aandacht voor had, is een boekje van Nijntje:  ‘Kiekeboe, wie is daar,  Nijntje?’. Het boekje kan ik nog in mijn gedachten opdreunen, zo vaak heb ik die samen met hem gelezen.

Nijntje is sowieso een van mijn favorieten. De boekjes zijn ontzettend leuk, maar wat dacht je van dit leuke Nijntje kinderservies.

Rosti Mepal introduceerde onlangs dit gave Nijntje kinderservies ‘Nijntje speelt’. Alleen de verpakking is al prachtig, haast zonde om open te maken. Daarentegen is het natuurlijk erg leuk om dit kinderservies cadeau te geven. Behalve leuk, is het ook nog eens erg handig. Wij hebben immers nooit genoeg kinderservies in huis.What's on mama's mind - kinderbord plat bord Rosti Mepal Nijntje

Het Nijntje speelt kinderservies is vierdelig en bestaat uit een plat bord, een papbord, een kindermok en een kinderglas (niet van echt glas hoor). Het servies kan in de vaatwasser en dat is ideaal. Zoals ik gewend ben van Rosti Mepal (ik ben fan van de broodtrommels en drinkbekers) blijft de kwaliteit van de producten goed.

Mijn zoontje is nu 15 maanden en wil vooral zelf eten. Dus lekker met zijn vorkje prikt hij zijn aardbeitjes uit het papbord. Ondertussen lepel ik hem wat happen yoghurt in zijn mond. Zelf doen met een beetje van hulp van mama, zo gaat dat hier in huize Mama’s mind.What's on mama's mind - mok Nijntje speelt

En als we een slok nemen uit de mok. Dan zeggen wij ‘proost’. “kling, kling”,  doen onze glazen tegen de kindermok.

Het leuke van Nijntje is, is dat het voor zowel jongetjes als meisjes leuk is. Dus het doet het altijd goed als kraamcadeau.

Hier vind je dit leuke Nijntje kinderservies voor € 19,99. Het kinderservies is gemaakt van Melanine en is bpa-vrij.

 

 

 

Foto’s zijn van de Rosti Mepal shop. 
Opgestuurd artikel klein

 

 

Please follow and like us:

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *