Sneakers voor kinderen; Shoesme

We hebben flink van het lente zonnetje mogen proeven afgelopen week en zaterdag. Een paar mindere dagen, maar dan gaat de temperatuur omhoog voorspelt mijn weerapp. Ik kan er wel aan wennen, vooral met die thuisquarantaine waar we ons met zijn allen in bevinden, ben ik blij als je ook naar buiten kan kan. We hebben een achtertuin op het zuiden, waardoor we veel zon krijgen en redelijk uit de wind zitten. Vandaag, zondag, is het wat minder mooi weer en vind ik het wel een goed moment om op zoek te gaan naar nieuwe voorjaarskleding. Bij Shoesme zocht ik al leuke sneakers voor kinderen uit voor mijn twee avonturiers.

Shoesme sneaker

Als je mij op Instagram volgt, dan had je ze misschien al voorbij zien komen. De sneakers die mijn kinderen zelf uit zochten. Ik had in de webshops van Shoesme de maten geselecteerd en ze in de categorie sneakers laten zoeken. Als ze de schoenen zelf uit mogen zoeken, dan weet ik zeker dat ze ze met plezier en liefde zullen dragen. Dat bleek ook zo te zijn, want wat waren ze enthousiast toen afgelopen week hun nieuwe voorjaarsschoenen bezorgd werden.

Jongens sneaker Shoesme

shoesme haaien sneaker

Mijn zoontje is echt helemaal weg van Freek Vonk en dergelijke documentaires. Hij wil onderzoeker worden of dierenarts of bioloog. Al gruwelt hij wel van spinnen, haha. Vorig jaar zocht hij schoenen met dino’s uit, ik denk dat hij ze zo weer uit zou kiezen, maar ik had ook al wel een vermoeden op welk ander paar zijn oog zou vallen deze keer. En inderdaad, hij ging voor de sneakers met haaien. Hoe kan het ook anders!

Zingend pakte hij de doos uit “stop stop met jagen, zo gaat alles naar de haaien”. Gelukkig dat liedje en niet weer Baby shark, haha.

Haaien schoenen

De schoenen zijn van katoen en mijn ervaring met eerdere modellen (dino’s en bloemen) is dat ze heel sterk zijn. De stevige neuzen voorkomt dat ze meteen al gehavend eruit zien. Er kan hier goed mee gespeeld worden. De ritsen zijn ideaal voor kinderen die nog geen veters kunnen strikken, of te lui zijn om te strikken.

Ik vind de prijs van de Shoesme kinderschoenen ook heel schappelijk. Ze kosten 49,95 euro. Daarmee heb je een prachtig paar stoere zomerschoenen voor je zoon.

Welke maat schoenen heeft mijn kind?

shoesme meetsysteem

We hebben de schoenen in een maatje groter besteld, aangezien op de site stond aangegeven dat ze klein vallen. Ze zitten erg goed. Ik heb nu ook zelf een meetsysteem in huis, waarmee ik voortaan zelf de maten thuis al kan meten. Dat is wel heel slim gedaan, want zo hoef je niet meerdere maten te bestellen, maar kan je zelf thuis al meten welke maat je kind nu in zit. De sneakers voor kinderen in één maat bestellen heeft een groot voordeel voor het milieu, er hoeven minder pakketjes retour. Behalve duurzaam, is het ook hygiënischer. Vooral nu met Covid19 is het ook beter als schoenen niet van huis naar huis gaan.

Meisjes sneaker Shoesme

Shoesme meisjes schoen

Ook mijn dochter mocht zelf sneakers uitkiezen. Vorig jaar had ze een superzonnige paarse schoen met bloemetjes uitgekozen. Dit keer ging ze voor een mintgroene schoen met een botanisch patroon, roze bloemetjes en groene blaadjes. Ik vind het een heel goede keuze. Ze zijn erg vrolijk, kleurrijk en mooi. Dit is hetzelfde model als de haaienschoenen. Ook hier geldt dus: stevig en comfortabel.

Shoesme sneaker

De meisjes sneaker kost €49,95 in de webshop van Shoesme. Mijn dochtertje zit nu eigenlijk in maatje 28 en heeft ze in maat 29 aan. Ze zitten haar goed en ik hoop dat het zonnetje gauw weer krachtig genoeg wordt om lekker in de tuin te spelen!

Houd de blog in de gaten, want binnenkort deel ik ook de leuke sandalen die ik heb uitgezocht. Op deze pagina heb ik een overzicht van leuke reviews en acties van Shoesme kinderschoenen.

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *