SNURK mondkapjes

Op Mark’s en veler verzoek nu te koop: SNURK mondkapjes voor € 4,95

Enkele weken geleden kreeg SNURK een doos mondkapjes binnen, gemaakt van restjes SNURK katoen. Een spontane actie om hun naaisters in Portugal aan het werk te houden en ze hier weg te geven aan hun medewerkers, winkeliers, klanten, familie en vrienden. Maar ze kregen van iedereen onverwacht veel reacties en aanvragen. En toen Mark Rutte ook nog aankondigde dat ze verplicht gaan worden op sommige plekken, kon SNURK niet anders dan meer mondkapjes bestellen. En hier zijn ze!

Snurk eenhoorn mondkapjes

Snurk mondkapjes

Ze hebben hun best gedaan de prijs van de Snurk Mondkapjes laag te houden. Voor € 4,95 krijg je een zacht biologisch katoenen mondkapje, voorzien van vrolijke SNURK print. En binnen Nederland bovendien gratis thuisbezorgd. Zo kunnen we samen langzaam de draad weer gaan oppakken en wennen aan ons nieuwe normaal.

snurk panda mondkapje

– SNURK mondkapje € 4,95 per stuk, gratis bezorgd binnen Nederland
– Gemaakt van 95% biologisch katoen, 5% elastaan.
– Met elastieken bandjes.
– One-size-fits-all. Ook geschikt voor kinderen.
– Gemaakt van reststoffen: elk mondkapje is uniek.

Let op: katoenen mondkapjes bieden je geen bescherming tegen het Corona virus. Afstand houden en vaak je handen wassen zijn nog steeds belangrijk. Wel helpen ze bij het beschermen van anderen in een openbare ruimte. De gedachte is: ‘Hoe minder rondvliegende druppeltjes, hoe veiliger.’
Vergeet niet om je mondkapje na gebruik uit te wassen op hoge temperatuur (60 graden).

Beschikbare prints:

– Teddy & Chimp by Anne-Claire Petit
– Chocolate Dream Purple
– Clay Cars
– Lazy Panda
– Pom Pom
– Robot
– Unicorn Disco
– Eggs in Space

snurk robot mondkapje

De komende weken zal SNURK regelmatig de voorraad blijven aanvullen. Schrijf je via de webshop in voor een e-mail notificatie en houd het in de gaten via Instagram op @snurkamsterdam.

SNURK mondkapjes – verkrijgbaar vanaf 20 mei via www.snurk.nl voor € 4,95

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

1 reactie op “SNURK mondkapjes

    Lieke van Veen

    (20 mei 2020 - 13:31)

    Goed dat ze dit doen! Niet eens zo duur en gratis verzendkosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *