SNURK superzacht beddengoed

Nog nooit heb ik zo’n superzacht beddengoed gezien als de Flanel dekbedden van Snurk. Ik heb meteen spijt dat ik voor mezelf geen flanel heb uitgezocht, maar een “gewoon” katoenen dekbed. Hoewel ook die heerlijk slaapt en prachtig is; als je eenmaal onder flanel hebt geslapen, de eer die mijn dochtertje op moment toekomt, dan wil je nooit meer wat anders!

SNURK flanel beddengoed

Wat is een Flanel Katoen?

Dat is de volgende vraag die ik mij meteen stelde toen ik het dekbed al had uitgezocht. Ik had dus niet eens de bewuste keuze gemaakt voor flanel. Ik had wel gezien dat er flanel op stond, maar ik dacht eerlijk gezegd dat flanel wat anders was dan het werkelijk was. Het was tien keer beter dan wat ik dacht, het is namelijk superzacht. Flanel Katoen is 100% katoen, het is echter losser gesponnen en daardoor voelt het wat wolliger en zachter.

Het dekbedovertrek dieren met konijn en eekhoorn heet: Furry Friends en is gemaakt van 100% flanel katoen (180 gram per m2). Voelt extra zacht aan en biedt extra warmte, perfect dus voor de winter.

Dekbedovertrek voor de winter

snurk teckel beddengoed

Nieuwe kleding uitzoeken hoort er bij als een nieuw seizoen aanbreekt. Hoewel ik zelf vaak nog wel een prima garderobe van het jaar er voor heb, groeien mijn kinderen elk jaar (gelukkig) nog flink door, dus dan betekent een nieuw seizoen, meestal nieuwe kleding. Maar ook een dekbed is soms aan vernieuwing toe. Bijvoorbeeld omdat de My Little Pony of Dino-tijd voorbij is voor je kind en hij of zij een grote meiden of grote jongens dekbed wil. Ik vond het een leuk verjaardagscadeautje om een dekbedovertrek voor grote meiden cadeau te doen dit jaar. Het werd er een met een foto print: Furry Friends Flanel dekbedovertrek, daar droomt onze klein onderweg. Twee pluizige vrienden op het hoofdkussen; konijn en eekhoorn, hun pootjes liggen voor je op het dekbedovertrek. Tussen de eikeltjes kan je je winterslaap doen in dit super super (ik overdrijf niet) zachte dekbed.

Mijn dochter slaapt in een eenpersoonsbed. Het dekbedovertrek heeft dan het formaat: 140x 200/220 cm. Daarnaast zit er 1 kussensloop bij.

Wij waren zelf ook aan een nieuw dekbed toe, dus ook daarvoor speurde ik de website van SNURK af. Het werd het James Brown dekbedovertrek biologisch katoen vol teckels. Het meest geliefde hondje van SNURK: James, staat er bij de omschrijving van dit dekbed. Dit hondje mag bij ons wel op het bed slapen, dankzij de fotoprint wel honderd keer (al heb ik ze niet geteld). Ik vind het een prachtig overtrek, een mooie kleur bruin en gemaakt 100% biologisch katoen.

Op ons bet ligt een lit-jumeaux (240x 200/220 cm), daar zitten dan twee kussenslopen bij. Ik vind het prachtig staan in onze slaapkamer en het dekbedovertrek is zacht en mooi ruim voor op ons bed. We zijn er erg blij mee.

What's on mama's mind opgestuurd artikel

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *