SOLAN & LUDWIG Gaan naar de maan

Win: kaartjes (3×2 kaartjes) voor Solan & Ludwig gaan naar de maan
Gefeliciteerd we hebben 3 winnaars (ze hebben mail gehad).
Hoe: Laat weten dat je meedoet

filmposter van Solan & Ludwig.

SOLAN & LUDWIG Gaan naar de maan

Vanaf 9 oktober in de filmtheaters. Bekijk hier de trailer

Just Film Distribution en Just4Kids brengen op 9 oktober de derde film uit de geliefde stop-motion trilogie Solan & Ludwig gaan naar de maan uit in de Nederlandse filmtheaters. Solan & Ludwig behoren tot de Noorse cartoonhistorie, oorspronkelijk getekend door wijlen Kjell Aukrust, het angstige egeltje Ludwig en de stoere ekster Solan. In dit nieuwe avontuur nemen Solan & Ludwig deel aan een internationale race naar de maan, geleid door de briljante uitvinder Reodor. Het wordt weer een reis vol verrassingen voor de twee vrienden.

Solan & Ludwig

Solan & Ludwig wagen zich in de ruimte! Ze nemen deel aan een internationale race naar de maan, geleid door de briljante uitvinder Reodor. Solan wordt ingeschakeld als dappere astronaut, maar niets loopt zoals gepland. Tijdens de gewaagde missie worden geheime passagiers ontdekt, verborgen agenda’s onthuld en niets verloopt zoals het moet lopen… Kortom, het wordt een reis naar de maan vól verrassingen voor Solan & Ludwig!

Solan & Ludwig gaan naar de maan is de derde film in de stop-motion trilogie met de geliefde karakters van Flåklypa universe.

Speelduur: 81 minuten | Kijkwijzer: AL | Distributeur: Just Film Distribution & Just4Kids

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Solan & Ludwig
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

35 gedachten over “SOLAN & LUDWIG Gaan naar de maan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *