Soundtrack van Frozen 2 in Engels en Nederlands

De nieuwe soundtrack van Frozen 2 heet Into the unknown en is nu verkrijgbaar op de Nintendo Switch.

Hoe het de Nederlandse soundtrack van Frozen 2?

Wist je dat het Nederlandstalige nummer van Frozen 2 Van Willemijn Verkaik en AURORA is en “Een onbekend oord” heet?

Into the Unknown, de Engelstalige en originele soundtrack van Frozen 2, is vanaf nu gratis speelbaar in Just Dance 2020 voor iedereen die de game speelt op Nintendo Switch, PlayStation 4, Google Stadia en Xbox One!

Just Dance 2020 Frozen 2 soundtrack

Wij hebben sinds kort ook Just Dance 2020 op de Nintendo Switch en wij waren stiekem wel een beetje op deze soundtrack aan het wachten. Ongeacht dat Just Dance altijd al een garantie voor dansplezier is!

Frozen 2 Soundtrack

Just Dance 2020 Frozen 2 soundtrack

Dans met Just Dance 2020 op 40 nieuwe monsterhits en op meer dan 500 extra nummers via Just Dance Unlimited. Van gloednieuwe hits zoals ‘High Hopes’ van Panic! At The Disco, ‘7 Rings’ van Ariana Grande en ‘Bad Guy’ van Billie Eilish, tot familiefavorieten zoals ‘Baby Shark’ van Pinkfong. Vier daarnaast het tienjarig jubileum met de speciale All Stars-modus! Herbeleef al jouw favoriete nummers en dansjes en krijg zo het ultieme ’10 jaar Just Dance’-gevoel!

Just Dance 2020 is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia en Nintendo Wii, onder meer in de Ubisoft Store.

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Just Dance 2020 Frozen 2

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *