Speelgoed van het jaar 2021 – Reaxion xtreme race

Stemmen op het leukste Speelgoed van het jaar kan tot 25 oktober 2021. Alle Publieksprijzen worden op 2 november bekendgemaakt. Een van de kanshebbers op de publieksprijs en een winnaar in de categorie 8 en 9 jaar is Reaxion Xtreme Race. Hoe kan ik Reaxion in het kort omschrijven? Als een heel gave domino met stunts! Met Reaxion bouw je spectaculaire racebanen. Je gebruikt de stenen voor het bouwen van bouwwerken die je vervolgens omver rijdt met je zelf gebouwde raceauto,

Winnaar speelgoed van het jaar verkiezing 2021

Reaxion xtreme race

Domino is al leuk voor jonge kinderen, maar het rechttoe rechtaan lijntje van dominostenen op een rijtje, is op een gegeven moment niet uitdagend genoeg meer. Misschien bouw je keer een brug of laat je ze vanaf de trap omvallen, maar het kan nog uitdagender! Met Reaxion Xtreme Race bouw je die mooie baan van dominostenen, zoals je hem kent van domino. Maar, je kan er allerlei effecten tussen stoppen, je kan twee wagens bouwen en daarmee de dominostenen omver rijden. En je kan races houden met elkaar. Supercool natuurlijk en leerzaam, want dit soort constructiespeelgoed is niet alleen leuk, maar ook heel leerzaam en goed voor de creatieve ontwikkeling.

Sensationeel nieuws uit de wereld van Domino-Express: ReaXion met de spectaculaire X-tile en LinX stenen! Deze dominostenen vallen niet alleen om, maar je ontwerpt en bouwt er ook fantastische bouwwerken en stunts mee. Met ReaXion Xtreme Race bouw je met X-tiles, LinX, Loopings en Ziplines twee circuits en racet tegen elkaar. Wie ontwerpt het spectaculairste en snelste circuit? Verbaas iedereen met een spectaculaire race en laat als klap op de vuurpijl een tile langs de Zipline glijden om de keten verderop te laten exploderen! (bron: speelgoedvanhetjaar)

Leverancier: Goliath
Prijs: € 49,99

Winnaar speelgoed van het jaar verkiezing 2021
Winnaar speelgoed van het jaar verkiezing 2021

Speelgoed van het jaar

Reaxion xtreme race heeft de juryprijs gewonnen in de categorie 8 en 9 jaar samen met 2 andere spellen. Zo is het nu dus met Lego Friends de magische kermisachtbaan en Totum Bracelet Lacing Factory al winnaar van de juryprijs in 2021! Tot en met 25 oktober kan er gestemd worden voor de publieksprijs. Stem op de winnaars van de vakjury via www.speelgoedvanhetjaar.nl en bepaal wie de publieksprijs ontvangt. Bovendien maak je kans op een mooi spellen- en speelgoedpakket.

Categorie 8 en 9 jaar speelgoed van het jaar

Speelgoed voor deze groep kinderen wordt gecompliceerder. Echte bouwwerken, tijdsinspanningen en uitdagingen zijn favoriet. Kinderen lezen en begrijpen opdrachten en worden zelfstandiger. Ze nemen speelgoed mee naar school om te laten zien en eventueel te ruilen. Het begrip voor een bepaalde verzameling en collectie neemt toe. Dit is de leeftijdsgroep die gaat beginnen met sparen om zelf speelgoed te kunnen kopen.

speelgoed van het jaar 8 en 9 jaar

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *