Speelgoed voor een meisjes peuter

In oktober wordt mijn lieve kleine dochter alweer wat minder klein. Mijn jongste peuter wordt gewoon twee jaar, 2 !! Dan ben je al lang geen baby meer!

Speelgoed voor een peuter

In oktober komen er een hoop cadeautips aanbod op What’s on mama’s mind, want wat koop je nou voor een meisje van twee? Of überhaupt voor een peuter? Wordt het een poppenhuis of een puzzel? Er is natuurlijk genoeg keuze, speelgoed maak je een kind vast en zeker het meest blij mee.

What's on mama's mind van Smeerdijk 1 jaar

Dit meisje speelt met jongens speelgoed

Ons dametje speelt erg veel met het speelgoed van haar grote broer. Dat is logisch, want hij heeft met zijn 3,5 jaar al zoveel verzameld. Verjaardagen, Sinterklaas en andere cadeaumomenten, er waren er zoveel. Automatisch werd dit ook het speelgoed van zijn zusje, althans waar ze ook mee mag spelen. Ze heeft erg veel plezier met de autootjes en is ook gek op de elektrische Duplo trein. Dus klagen zal ze niet zo maar.

Zelf heeft ze ook wel wat. Zo kreeg ze voor haar eerste verjaardag twee poppen en een poppenwagen. De poppenwagen is de kruiwagen van mijn zoon, volgens hem dan. Hij stopt er zijn speelgoed in en racet ermee rond. Maar er wordt ook wel door dochterlief mee gespeeld en ook met de poppen wordt getut. Er worden geregeld puzzels gemaakt en boekjes gelezen. Toch mag ze van mij nog wel wat leuke dingen voor haar zelf erbij. Meisjes dingen of niet, maar wel iets dat van haar is. Want, naast haar poppen is toch echt alles ooit gekregen door haar broer. En dat weten ze beiden maar al te goed, hoe vaak we ook zeggen dat het van hen samen is.

What's on mama's mind duplo getallentrein

Verjaardagscadeau voor een peuter van twee jaar

Wat we gaan geven, daar zijn we nog niet helemaal uit, want wat is nou echt een verjaardagscadeau voor een peuter van twee jaar. Een poppenbedje, een poppenhuis, die blog van Kim over het poppenhuis was wel erg leuk. Een bal is overigens ook een goed cadeau voor onze peuter. Zo gauw zij een bal ziet rent ze er enthousiast op af. En boekjes, boeken doen het altijd goed. We gaan nog even orienteren. Tips op instagram en leuke speelgoed websites zoals Lobbes.nl.

Houd de oktoberfeestmaand maar goed in de gaten als je wilt weten wat ze gaat krijgen voor haar tweede verjaardag. Maar deel ook gerust je verjaardagscadeautips voor mijn grote lieve kleine stoere en schattige dochtertje.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

2 reacties op “Speelgoed voor een meisjes peuter

  Kim

  (14 september 2017 - 20:01)

  Hier zelfde probleem…

   mamasmind

   (19 september 2017 - 08:29)

   🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *