Spellenspektakel 2019

De grootste spellenbeurs van Nederland komt er weer aan. 9 & 10 november is het Spellenspektakel in Utrecht. Ontdek nieuwe bordspellen, neem deel aan speldemonstraties en ga de strijd aan in spannende spelcompetities!

spellenspektakel

9 & 10 november Jaarbeurs Utrecht

Het spellenseizoen staat voor de deur! Wat is er fijner dan om in de koude en natte wintermaanden samen een bordspel te spelen? Laat je inspireren tijdens het Spellenspektakel, de gezelligste en grootste spellenbeurs van Nederland. Met honderden speeltafels waar je de nieuwste bordspellen kunt uitproberen, winkels met nieuwe en tweedehandsspellen en verschillende toernooien, is het Spellenspektakel dé plek voor bordspelliefhebbers van elke leeftijd.

Wegens het succes van de vorige edities vindt het Spellenspektakel dit jaar op een nieuwe, grotere locatie plaats, namelijk in de Jaarbeurs Utrecht. Op 9 en 10 november 2019 staat de Jaarbeurs volledig in het teken van bordspellen!

Packshot Jumanji

Tijdens het Spellenspektakel vind je honderden speeltafels waar je kunt aanschuiven om zelf een spel te proberen en tips van professionals te krijgen. Zo weet je na een bezoek niet alleen alle ins en outs op het gebied van de nieuwste spellen, maar verbeter je ook je speltechniek voor de al bekende spellen.

Mens erger je niet

Kom je met het hele gezin?

Neem dan een kijkje op het Kinderplein. Kinderen kunnen allerlei bordspellen spelen en hun creativiteit de vrije loop laten door te bouwen of te knutselen. Bezoek de verschillende spellenuitgevers, winkels en spellenclubs. Wie weet ga jij straks met jouw favoriete bordspel naar huis! Er zijn ook weer leuke spellen genomineerd voor Speelgoed van het jaar.

Competities

De eerste spannende competities tijdens het Spellenspektakel zijn bekendgemaakt. Internationale deelnemers gaan de strijd met elkaar aan tijdens het Europees kampioenschap Catan. Wie is de slimste handelaar en mag zich Europees kampioen noemen in november? Daarnaast worden de Magic The Gathering Dutch Open Series gehouden en kan er worden deelgenomen aan de Dutch Grand Championships van Keyforge en X-Wing.

Datum: 9 en 10 november
Locatie: Jaarbeurs Utrecht
Prijs:
Dagkaart volwassene € 14,-
Dagkaart kind (4 t/m 12 jaar) € 5,-
Dagkaart gezin (2 volwassenen & 3 kinderen) € 30,-
Passepartout volwassene € 24,-
Passepartout kind (4 t/m 12 jaar) € 9,-

Via Spoordeelwinkel.nl zijn voordelig entreetickets in combinatie met een treinticket te kopen.

Kijk voor meer informatie over Spellenspektakel op de website en houd social media in de gaten!

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *