Spin Master Soggy Doggy

Onze kinderen zijn gek op buitenspelen, maar er wordt ook wel wat binnen gespeeld. Nu het afgelopen tijd zulk mooi weer is geweest is bleven de spelletjes wel liggen. Behalve Soggy Doggy, want die is juist extra leuk met mooi weer. Water en zon is immers een ultieme combinatie.

nicki's kindermode

Soggy Doggy

Spetter hond, zo noemt mijn zoontje Soggy Doggy en dat is ook precies wat de hond doet. Het is een familie bordspel voor kinderen vanaf 4 jaar. Soggy moet gewassen worden, maar net als alle andere honden is hij snel klaar met het water in bad.  Het is een dobbelspel waarbij je het bord rond moet gaan om Soggy Doggy te wassen. Voor elke stap vooruit mag je één keer op de doucheknop drukken. Soggy Doggy wordt dan nat van het water dat op zijn hoofd komt uit de douche. Elke ronde wordt het spannender, want Soggy Doggy wordt al behoorlijk nat. Onverwachts schudt hij zich droog, was dat net bij jouw beurt. Oeps! Dan moet jij opnieuw beginnen met het bordspel. De eerste speler, die dus helemaal droog overkomt, bij de hondenmand, die wint!

soggy doggy

Echt reuze leuk, we hebben enorm gelachen. Mijn zoontje vond het overigens ook leuk om hem nat te maken en direct aan het schudden, zelfs zonder het bordspel te spelen, haha.

Speelgoed van het Jaar

soggy doggy

Soggy Doggy is een interactief  bordspel gemaakt voor kinderen vanaf 4 jaar en ouder, die niet bang zijn voor spetters. Daarom is het leuk
dat Soggy Doggy genomineerd is voor Speelgoed van het Jaar in de categorie 4-5 jaar. Wist-je-dat: Soggy Doggy is nu al het favoriete dobbel-
en bordspel in Amerika (#1).

Details / Specificaties

    • Spin Master lanceert dit najaar Soggy Doggy: het familiespel met een verrassingseffect
    • 2 tot 4 spelers
    • Geschikt vanaf 4 jaar en ouder
    • Consumenten adviesprijs: €24,95.

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Soggy Doggy
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *