Splashy Wise-pet case


What's on mama's mind 123best dealMaak kennis met Splashy en Flora. Mijn zoontje heeft zojuist Wise-Pet case Splashy ontmoet. Splashy is een tablet beschermhoes en knuffel in een. Toevallig kwam ik Splashy onlangs tegen via via. Dat leek mij ook leuk en handig voor onze kleine man.

Mijn zoontje kijkt graag filmpjes op de iPad. Dat is iets wat je wellicht wel herkent. Het is niet voor niets dat Sesamstraat nu van tv verdwijnt. Het meeste wordt tegenwoordig op de tablet bekeken.

Tijdens het koken
Wij vinden dat soms simpelweg erg gemakkelijk. Rond etenstijd heeft onze knul het vaak toch wel even moeilijk, omdat wij dan druk in de keuken zijn en hij honger heeft. Op zo’n moment gaat de tablet aan voor een Buurman & Buurman filmpje op YouTube. Helaas blijft de tablet zelf niet goed staan en valt hij om of op de grond. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en leidt vaak tot frustratie, maar we kunnen er niet de hele tijd bij zijn.

Handen te kort
Nu mijn dochtertje borstvoeding krijgt wil ik nog weleens vaker naar de tablet grijpen, omdat ik op die What's on mama's mind wise pet casemomenten niet met m’n zoontje bezig kan zijn. Dus een hulpmiddel  waarmee dit makkelijker gaat is ideaal. Ik schuif de tablet in de hoes van Splashy (waar je zijn mondje ziet) en zet hem op de bank. Onze zoon kan lekker achterover leunen en filmpjes kijken. Mocht de tablet vallen, dan is er niks aan de hand. De hoes vangt de val op.

Dankzij Splashy is de iPad nu goed beschermd en blijft hij (mede) door de pootjes rechtop staan, maar is hij ook extra aantrekkelijk voor m’n zoontje. Naast dat Splashy knuffelbaar is, er leuk uitziet en bescherming biedt, krijg je er namelijk ook gratis een app (iOS en Android) bij. Een zeer interactieve beschermhoes dus. Je kleintje kan er tegen praten, zingen, spelletjes spelen en mee lachen.

Naast de blauwe Splashy is er ook de roze Flora. De dames uitvoering. Beide Wise-pet cases hebben hun eigen karakter. Splashy houdt van spelletjes spelen en Flora is gek op knuffelen.

What's on mama's mind wise pet caseWat ik helemaal ideaal vind, is dat je Splashy en Flora ook in de auto kunt gebruiken. Je bevestigt ze eenvoudig aan de achterkant van je hoofdsteun middels een riempje dat er bij wordt geleverd. Dat hadden wij afgelopen zomer graag gehad. Onze dreumes sliep toen weinig tijdens de rit naar Zuid Frankrijk. Zodoende vermaakten we hem met een tablet. Maar die moest hij toen zelf vasthouden. Het gebeurde vaak dat hij het filmpje (per ongeluk) wegdrukte. Daarnaast hadden we maar één filmpje gedownload, dus die was hij ook wel zat op een gegeven moment. Dat komt nu goed met Splashy. Ik kijk uit naar de eerst volgende lange autorit.

Kortom, een leuke aanwinst. Wil jij ook een Splashy of Flora, kijk dan op 123BestDeal. Daar vind je nog veel meer hoesjes voor tablet en telefoon en andere accessoires.

 

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *