Spoorwegmuseum weer open

Het Spoorwegmuseum mag natuurlijk niet achterblijven. Spoorwegmuseum is vanaf 1 juni weer open. Je kunt nu tickets reserveren.

Het spoorwegmuseum Utrecht

Vanaf vandaag online reserveren mogelijk

Het Spoorwegmuseum gaat op 1 juni weer open. Het museum is ingericht op de 1,5 meter samenleving. Online reserveren is dan ook verplicht, dit kan vanaf vandaag via de website. Directeur Nicole Kuppens is blij dat deuren van het museum weer open kunnen: “We zijn er klaar voor en kijken er enorm naar uit om onze bezoekers te ontvangen. Uit de reacties merken we dat we gemist worden, we gaan ervoor zorgen dat iedereen weer samen een leuke dag in het museum kan hebben.”

We gaan weer open! Bekijk op YouTube hoe Het Spoorwegmuseum de deuren opent.

Samen uit, zeker nu

Het museum houdt zich aan de adviezen van het RIVM, de protocollen zijn afgestemd in samenwerking met de Club van Elf en de Museumvereniging. Op de website, telefonisch en in het museum krijgt het publiek heldere informatie. In het museum is duidelijk aangegeven hoe bezoekers 1,5 meter afstand kunnen houden tussen huishoudens. Extra hygiëne maatregelen zorgen voor een schoon museum.

Reserveren verplicht

Door de maatregelen rond het coronavirus moeten bezoekers voorafgaand aan het bezoek een datum en aankomsttijd reserveren via de website. Zonder deze reservering krijgt men geen toegang.

Richtlijnen voor Spoorwegmuseum.

Tentoonstelling Tosti’s Truffels Treinen

Tentoonstelling Tosti’s Truffels Treinen over eten en drinken op het spoor:
Het Spoorwegmuseum kondigt ook de nieuwe tentoonstelling Tosti’s Truffels Treinen aan, die op 23 juni van start gaat. Deze tentoonstelling is speciaal aangepast aan het 1,5 meter museum en toont prachtige collectiestukken en internationale bruiklenen, waaronder enkele fraaie restauratierijtuigen.

Bekijk ook:
Pretpark Julianatoren weer open
Avonturenpark Hellendoorn opent haar deur weer
Spoorwegmuseum bezoeken met jonge kinderen

Please follow and like us:

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *