Spring/Summer collectie ALIX Mini

In het najaar maakte ik kennis met het mooie kinderkledingmerk ALIX mini, dat toen de allereerste collectie van ALIX mini (de kinderlijn van ALIX the label) lanceerde. Tijdens een dagje winkelen kwam ik een prachtig jurkje tegen in etalage in Eindhoven. Het jurkje werd uiteindelijk het lievelings jurkje van mijn dochtertje (6 jaar), niet alleen vanwege het mooie ontwerp, maar ook omdat het haar heerlijk zit. Het jurkje is elastisch en daardoor heel comfortabel. Een mooie dikke stof die in de winter heerlijk warm was, maar waar ze wel makkelijk in kan bewegen. Wij waren dan ook heel enthousiast om te lezen dat ALIX mini haar eerste spring/summer collectie lanceert. Een favoriet jurkje vonden we ook meteen, een zomerjurkje met paarse kersjes.

Spring/Summer collectie ALIX Mini

alix mini

De vrolijke en stoere spring/summer collectie van ALIX mini is sinds 31 maart te koop. In tegenstelling tot de eerste collectie, afgelopen jaar, zal ALIX mini nu ook bij geselcteerde retailers as Petozzi en Mini Parada verkrijgbaar zijn. Natuurlijk zal ook deze collectie verkocht worden in ALIX haar eigen brandstores en in de webshop.

Waar ALIX the label momenteel alleen voor dames is, speelt ALIX mini in op een bredere doelgroep, alhoewel ALIX mini grotendeels voor meisjes is, zitten er ook meerdere unisex items tussen. Ook dit keer ontbreekt designature panterprint niet, maar schattige kersenprints en pastel kleuren zijn dit keer ook van de partij.

Omdat er veel vraag bleek naar de items van ALIX mini in grotere maten dan het in de eerste collectie verkocht, is er gekozen voor een bredere maatboog. De items zijn verkrijgbaar voor jongens en meiden tussen de 6 maanden en 12 jaar.

Zomerjurkje ALIX Mini

Alix mini kersen

Onze stoere dochter van 6 jaar is gek op klimmen in bomen, lekker ravotten in de speeltuin, speelt hockey en tennis, maar is ook gek op make-up, mooie kleding en de kleur roze. Eén ding doet ze niet graag, dat is broeken dragen, het liefst heeft ze altijd een jurkje aan, dat staat haar ook prachtig! Niet gek dus dat ze meteen voor het kersenjurkje ging in de spring/summer collectie van ALIX mini. Het jurkje is van prachtig dun katoen gemaakt en het heeft een lichte kreuk in het design, het is fashionable, het is schattig en stoer te gelijk en super comfortabel. Nu nog even wat meer zon en dan wordt het, denk ik, het nieuwe favoriete jurkje.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *