Leren handenwassen is leuk met SquidSoap

Wat zeg ik nou? Ja, leren handen wassen is leuk. Althans met SquidSoap. Deze handzeep met inktvis looks is er om het handenwassen leuker te maken.

Als je handen vies zijn door het eten of door modder dan zie je dat en dan is het makkelijk om te zien dat ze na het wassen (in elk geval voor het oog) schoon zijn. Natuurlijk moet je ook je handen wassen als ze niet echt vies lijken. Hoe weet je nou of ze echt goed schoon zijn? Dat is soms lastig aan kinderen uit te leggen. Vooral aan de hele kleintjes.

Met SquidSoap heb je daar een mooie oplossing voor. Het is ook nog eens erg leuk en leerzaam.

What's on mama's mind - SquidSoap uitleg

Op de bovenkant van het zeeppompje van SquidSoap zit een inktkussentje. Je drukt er een keer op en krijgt zo een oranje kleurige stip op je hand. Vervolgens moet je net zo lang je handen boenen totdat deze stip weg wis. Is dat gelukt? Dan zijn je handen goed schoon.What's on mama's mind - SquidSoap stappenplan
SquidSoap omschrijft zich als volgt op hun website : “Ziekten en verspreiding daarvan is een veel voorkomend probleem bij kinderen. Kinderen zitten overal aan met hun handen en komen direct in aanraking met allerlei ziekten en bacteriën. Vervolgens als de kinderen gaan eten, worden de handen niet goed schoon gemaakt. Kinderen zijn zich hier niet van bewust, dat het goed schoonmaken van de handen één van de belangrijkste stappen is om ziekten en verspreiding daarvan tegen te gaan.”

What's on mama's mind - SquidSoap Chunkest

Ik vind het een hele leuke creatieve oplossing. De inktvis ziet er geinig uit en al spelende leert men!

Bekijk ook de SquidSoap.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *