Squiz knijpzakjes, herbruikbare knijpzakjes

What's on mama's mind SquizEen jaar of twee geleden maakte ik kennis met de SQUIZ knijpzakjes. Het zijn knijpzakjes die herbruikbaar en duurzaam zijn. Ideaal om allerlei hapjes mee te nemen; gepureerde fruithapjes, groentepuree, yoghurt, smoothies. Bijvoorbeeld voor onderweg, misschien ga je ergens picknicken, wil je een tussendoortje bij gym- of zwemles of wordt er in de auto een snackje genuttigd.

De knijpzakjes hebben een inhoud van 130 ml, dat is precies de hoeveelheid dat ik ook aan mijn dochtertje geef qua yoghurt in een bakje. Maar het is voor je zelf ook een mooie hoeveelheid voor een snackje. Met drie zakjes kan ik mooi mee doen met de kids, haha

Ik was in eerste instantie, eerlijk gezegd, niet direct enthousiast over de zakjes. Ik heb ze destijds ook niet geprobeerd, dus het is niet echt ergens op gebaseerd. Ik dacht dat het niks voor mij zou zijn. Dat was een beetje een misvatting. Ik had namelijk alleen kort een keer gehoord dat het handig was om gepureerd fruit mee te nemen. Maar dat doe ik eigenlijk nooit, fruit pureren. Tot ik iets last over smoothies en yoghurt in de zakjes…

Dat belletje was dus nog niet gaan rinkelen bij mij. Hoe ideaal is het om yoghurt en smooties mee te What's on mama's mind knijpzakjeskunnen nemen in een knijpzakje. Het kan genuttigd worden zonder dat je knoeit. Geen vieze handen, geen lepeltjes mee. Eigenlijk toch wel handig dus.

Over Squiz
De herbruikbare knijpzakjes zijn zonder BPA en vrij van PVC en weekmakers. Ik heb een pakketje gekregen met drie knijpzakjes. Ze kosten € 14,99 voor drie knijpzakjes (Kleine Giraf). Ze zijn in diverse webwinkels te verkrijgen.

Hoe het werkt
Onderaan het zakje zit een ‘ziplock’ sluiting. Zodoende is het makkelijk om de zakjes te vullen en schoon te maken. Nou komt echt het toppunt: ze kunnen in de vaatwasser en in de vriezer en in de magnetron!
Deze handige Squiz knijpzakjes kunnen dus in de vriezer, erg fijn. Dus je maakt gewoon een grotere hoeveelheid en verdeeld het over de zakjes die je hebt.  De zakjes zijn zelfs magnetronbestendig. Zo kun jeje groente hapje er zelfs in opwarmen of bijvoorbeeld babyvoeding.

Jammer dat ik niet beter heb geluisterd toen mij de eerste keer iets over de Squiz zakjes werd verteld want ik vind ze reuze handig en ze zijn ook nog eens erg leuk.

Wel een tip! Als je kindje het voor het eerst gaat gebruiken of nog een beetje jong is. Dan kan hij of zij mogelijk wat hulp gebruiken, anders knijpen ze het zakje zo in een keer leeg, haha.

 

 

What's on mama's mind opgestuurd artikel

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *