Ssshhh Baby Shusher

What's on mama's mind baby shusherKen je de Baby Shusher al? “Sus uw baby als het huilt of niet kan inslapen. Met de Baby Shusher kalmeert uw baby en valt het makkelijk in slaap.”  Dit is een product van 4SmallOnes. Een bedrijf met hele leuke en handige producten voor de kleintjes.

De Baby Shusher

De Baby Shusher is een klein rond, wit met oranje apparaatje om baby’s eenvoudig in slaap te laten vallen. Het ritmische, sussende geluid klinkt heel vertrouwd, doordat het lijkt op het geluid uit de baarmoeder. Het laat een huilende baby weer stil worden en zorgt What's on mama's mind babyshusherdat het rustig in slaap valt.
Je kunt de Baby Shusher aanzetten en deze gaat, afhankelijk van je keuze, na 15 minuten of 30 minuten vanzelf uit. Als het goed is je baby’tje dan in een diepe slaap.

Waarschijnlijk heb je zelf al weleens gemerkt dat je je kleintje met een sussend geluid best wel rustig kan krijgen. Het is dus een hele handige oplossing, lees hier meer over dit sussende apparaat.

De Baby Shusher kost € 39,95 en is onder andere in de shop van 4SmallOnes te koop.

Bezoek 4SmallOnes op de Negenmaandebeurs, ze hebben mooie aanbiedingen.

4SmallOnes staat op de Negenmaandenbeurs en ze hebben een paar mooie acties voor ons:
Ze hebben de volgende beursaanbiedingen:
 • 10% korting op je Baby Shusher
 •  Bij aankoop van een Playtray voor de Stokke Tripp Trapp krijg je een Bibetta slab twv € 9,95 erbij cadeau.

Ze staan er ook met het mooie lifestyle- /kledingmerk “Mundo Melocotón”, dus voor mooie swaddles, heerlijke grote badcapes van hydrofiel kan je ook bij ze terecht.

4 Small Ones vind je op standnummer 08.543.

Bezoek de Negenmaandenbeurs 2016: 24 t/m 28 februari in de RAI Amsterdam.

What's on mama's mind opgestuurd artikel

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

2 gedachten over “Ssshhh Baby Shusher

 • 1 februari 2016 om 16:34
  Permalink

  Ben zo benieuwd of dit nou echt werkt…….Mijn kleine man huilde in de eerste maanden soms wel 9 uur achter elkaar….Deze wonder susher had toen uitkomst kunnen bieden. Hij is nu bijna 5 maanden en het lijkt gelukkig stukken beter te gaan met hem…De stofzuiger was mijn susher in die periode 😉 Laat me maar even weten hoe hij bevalt!!

  Beantwoorden
  • 10 februari 2016 om 13:40
   Permalink

   Mijn dochter slaapt heel makkelijk en goed, dus ben zelf niet de meest geschikte om te testen 😉 maar het bevalt zeker!

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *