Sterrenprojector Sophie de Giraf

Die lieve Sophie de giraf is erg populair bij de allerkleinsten. Met deze sterrenhemel, van Kleine Giraf, heb je ook weer een succesnummer in huis. Geprojecteerde sterren in mooie kleuren rustgevende muziek. Zo slaapt jouw kindje als een baby.

Sterrenhemel Kleine Giraf

Sterrenprojector om in slaap mee te vallen

Een plafond verlicht met sterren, dat is een droom voor elk kind. Stiekem zet ik hem ook weleens bij mij op de slaapkamer, want het geeft een prachtig beeld. Onder de sterrenhemel slapen, maar dan lekker warm in je eigen bedje.

Zelf zijn wij al jaren zoekende in wat het beste werkt om onze kinderen makkelijk zelf in slaap te laten vallen. Er zijn fases dat ze vroeg wakker zijn en maken we gebruik van een slaaptrainer er zijn periodes dat ze bang zijn in het donker of niet makkelijk in slaap vallen. Dan is deze sterrenprojector echt een aanrader. Terwijl ze naar het plafond staren en de sterren bekijken, luisteren ze naar een slaapmelodie of rustgevende geluiden en dommelen ze heerlijk in slaap.

Sterrenhemel Kleine Giraf

Sophie de giraf sterrenprojector

Met deze Sophie de giraf sterrenprojector van Trousselier kan uw kindje heerlijk slapen onder de sterrenhemel! De sterrenprojector projecteert een sterrenhemel op het plafond en muur terwijl tegelijkertijd het figuurtje van Sophie de giraf rondjes draait. En dat is niet alles: de projector maakt ook muziek! Je kan kiezen uit rustige slaapmuziek of natuurlijke geluiden.
De projector schakelt zichzelf automatisch uit na 30 minuten.
prachtige kleurrijke en geanimeerde projecties die de aandacht van de baby trekken

Sterrenhemel Kleine Giraf


Muziek: de keuze tussen een vrolijk slaapliedje of natuurgeluiden
Praktisch: de projector gaat automatisch uit na 30 minuten
Voor welke leeftijd: geschikt vanaf 10 maanden
Stroom: Sophie de giraf sterrenprojector werkt op 3 AA batterijen (inbegrepen). Ideaal want dan hoeft hij niet dichtbij een stopcontact te staan en kun je hem dus overal in de kamer neerzetten.
De afmetingen: 12 x 12 x 10,5 cm

Verkoopprijs: € 34,95.

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Sophie de Giraf sterrenprojector
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *