Stip! De ondeugende Shetlandpony

Ontmoet Stip! De ondeugende Shetlandpony uit de boeken en bioscoopfilm van Fien & Teun heeft nu zijn eigen boekenlijn. Stip – Pony op avontuur is een vrolijk verhaal over Stip, de leukste pony uit de buurt. Stip – Vriendenboek staat boordevol leuke vragen voor kinderen die van pony’s en paarden houden. In Stip – Ponyhandboek staan allerlei DIY-opdrachten en duidelijke stap-voor-stap foto’s met de echte Stip.

Wist je dat Stip de shetlandpony ook echt bestaat? Stip woont op de Avonturenboederij Molenwaard. Verderop in deze blog zie je een YouTube filmpje van Stip! Waarom hij stip heet? Dat is natuurlijk snel te raden? Bekijk zijn vacht maar eens. Stip is bekend van de boeken en bioscoopfilm Fien & Teun, maar heeft ook drie eigen boeken en dat kunnen kleine paardenfans wel waarderen. Met een dochter die haar eerste kinderfeestje op de manage heeft georganiseerd vallen ze bij ons absoluut in de smaak. De boeken zijn leuk voor kinderen vanaf ongeveer 5 a 6 jaar. De boekenset is leuk om cadeau te doen, kleurrijk en vrolijk.

Stip pony op avontuur

Stip – Pony op avontuur

Niet ver van Emma’s nieuwe huis staat een pony. Helemaal alleen in een weiland bij een vervallen boerderij. Hij zit onder de modder. Emma weet niet veel van paarden, maar ze ziet wel dat deze pony een vriend kan gebruiken. Ze noemt hem Stip.

Maar… van wie is Stip eigenlijk? En waar is zijn baasje? Samen met Mads, een jongen uit de buurt, gaat Emma op zoek.

Een vrolijk verhaal voor echte pony- en paardenfans!

Stip pony op avontuur

Stip – Pony op avontuur | ISBN 978 94 929 0199 6 | € 8,99 | Vanaf 5 jaar | Verschenen

Stip – Ponyhandboek

Ben jij gek op pony’s en paarden en wil je alles over ze weten?

In dit vrolijke handboek laat Stip zien hoe je een pony het beste kunt borstelen, zijn manen en staart kunt invlechten, een echte ponytaart kunt bakken en hoe je spelletjes met je pony kunt doen. Maar ook leer je hoe je goed in het zadel zit, je teugels afstelt en zorgt dat je pony doet wat jij wil. Boordevol vrolijke illustraties en handige stap-voor-stapfoto’s. Ontdek samen met Stip alles wat je wil weten over pony’s en paarden!

Heel leerzaam en leuk boek met mooie duidelijke foto’s en heel compleet. Het is helemaal gemaakt in een stijl die de paarden- en ponyliefhebbertjes wel kunnen waarderen. Met pastelkleuren, washitape verwerkt in de afbeeldingen, leuke vrolijke tekeningen en vol met paarden en pony afbeeldingen. Alles wordt stap voor stap beschreven aan de hand van plaatjes en foto’s, daarmee is het ook toegankelijk voor de jongere kinderen die nog niet heel veel zelfstandig lezen, maar wel al heel nieuwgierig zijn naar alle feitjes en tips! Een echt ponyhandboek!

Stip – Ponyhandboek | ISBN 9789492901989 | € 9,99 | Vanaf 6 jaar | Verschenen

Stip – Vriendenboek

Dit vrolijke vriendenboek boordevol leuke vragen is speciaal gemaakt voor alle kinderen die van pony’s en paarden houden. Vraag of je vrienden, vriendinnen of klasgenoten iets over zichzelf willen schrijven en een foto inplakken. Extra: in dit vriendenboek vind je pagina’s met invulvragen voor paardenliefhebbers maar ook pagina’s voor kinderen die meer van andere dieren houden. Een boek om voor altijd te bewaren!

Stip – Vriendenboek | ISBN 9789493236080 | € 9,99 | Vanaf 5 jaar | Verschenen

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *