Stokke Flexi Bath en Flexi Bath Toys

In bad gaan wordt een feestje met de Stokke Flexi Bath & de Flexi Bath Toys. Heb ik altijd zitten klungelen met die veel te onhandige grote babybadjes, heeft Stokke sinds enige tijd al een geweldige oplossing. Een badje dat je kan opvouwen; Flexi Bath. Lekker licht van gewicht en ook nog eens mooi. Er zijn nieuwe uitvoeringen bijgekomen, in 2016 zag je het opvouwbare babybadje al in het blauw en roze op mijn site. Nu hebben we een mooie “aqua”uitvoering (zeeblauw) en ze hebben wat nieuws: badspeelgoed.

stokke flexibath

Stokke Flexi Bath

Kleintjes zijn dol op in bad gaan, die van mij in elk geval wel. Elke dag gaan ze hier in bad. Vooral deze mooie zonnige dagen die we doorgaans op het strandje in de buurt of in elk geval buiten doorbrengen. Even afspoelen, een beetje badderen en heerlijk relaxen in het warme water. Lekker spetteren en spelen met de bubbels. Maar met dit mooie weer zet ik ook het zwembad in de tuin of mogen ze even afkoelen in het Stokke Flexi Bath. Ideaal toch?

De Stokke Flexi Bath is nu verkrijgbaar in nieuwe uitvoeringen: wit met zeeblauw en transparant met blauw of roze.

What's on mama's mind stokke flexibath

Tot welke leeftijd kan je het Flexi Bath gebruiken?

Het badje is ideaal voor baby’s met het babyzitje, maar geschikt voor kinderen tot ongeveer 4 jaar. Mijn kleuter vouwt zichzelf er nog eenvoudig in hoor. Het internationaal bekroonde badje van Stokke is een unieke opvouwbare badkuip voor baby’s en kinderen tot vier jaar.

stokke flexibath

Voordelen:

  • Licht en inklapbaar: De badkuip is volledig inklapbaar en licht van gewicht, waardoor hij overal in huis te gebruiken en makkelijk op te bergen is, maar ook heel handig is om mee te nemen voor onderweg.
  • Comfortabel en veilig: De Stokke Flexi Bath is veilig (laat je kind NOOIT alleen in het badje) en comfortabel voor een kind in zijn of haar ontwikkeling omdat deze gemaakt is van zacht TPE, wat vrij is van schadelijke stoffen.

Stokke Flexi Bath Toys

Lekker in bad met je teentjes spelen? Nee hoor, we spelen met de innovatieve collectie van kleurrijke bekertjes van Stokke Flexi Bath Toys. Het zijn stapelbare bekers, die je kunt gebruiken als gietertje of bekertje. Het materiaal is heel fijn en flexibel. Geen herriemakende hardplastic bekers die op de grond kletteren als ze ze op de badrand zetten. Of van dat speelgoed dat vlekken veroorzaakt in je bad. Mijn kinderen spelen heel graag met bekers in bad. Ik laat vaak het water nog zachtjes doorlopen uit de kraan, zij houden de bekers eronder en gaan ermee in de weer: Je kunt water eruit laten druppelen, ‘regenen’ en schenken, en je kunt ze opstapelen.

Ze zijn dus ook leerzaam (welke beker past in welke beker, of juist op elkaar) en biedt de kleintjes plezier in bad. Ze zijn zacht en voelen fijn aan.Naast het stimuleren van de zintuigen wordt er ook gewerkt aan de motoriek van kinderen.

stokke flexi bath toys

Stokke Flexi Bath kenmerken:

Eenvoudig op te vouwen om op te bergen en voor onderweg
Anti-slip laag voor veiligheid en comfort
Stop voor het legen van het badje
Vrij van ftalaten, BPA en andere schadelijke stoffen
Afmetingen uitgeklapt: 66 cm (l) x 39 cm (b) x 24 cm (h)
Afmetingen opgevouwen: 63 cm (l) x 10 cm (b) x 24 cm (h)
Inhoud: 39 liter
Gewicht: 1,3 kg
Optioneel: Stokke® Flexi Bath® Newborn Support
Het badje is geschikt voor baby’s (wanneer de Newborn Support wordtgebruikt) en kinderen tot ongeveer vier jaar oud

Stokke Flexi Bath Newborn Support (het ‘zitje’ voor je baby) kenmerken:

Geschikt voor pasgeboren baby’s en tot 8 maanden oud
Ergonomisch, Red Dot award winnend design
Ontworpen voor een babylichaam
Vrij van ftalaten, BPA en andere schadelijke stoffen
Gewicht: 0,3 kg

Stokke Flexi Bath Toys kenmerken:

Geschikt voor kinderen vanaf 4 maanden oud
Gemakkelijk op te bergen en stimuleert motorische vaardigheden van kinderen
Vrij van ftalaten, BPA en andere schadelijke stoffen
Geschikt om uit te eten en drinken
Vaatwasserbestendig
Gewicht 0,3 kg

Verkoopinformatie Stokke Flexi Bath

De Stokke Flexi Bath Bundle: badje met babyzitje heeft als adviesprijs: € 59,00, zonder het zitje € 41,00.

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Stokke Flexi Bath en Toys
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *