Stokke Flexi Bath, babybadje

What's on mama's mind stokke flexibathEen babybadje dat opvouwbaar is, dat wilden wij wel uitproberen. Stokke ontwikkelde een flexibath. Zoals de naam als zegt een flexibel bad. Hij is namelijk opvouwbaar (inklapbaar). Ideaal dus voor in je(kleine) badkamer, om mee te nemen op vakantie of op te zetten in je achtertuin.

Er zijn verschillende kleuren beschikbaar, dus welke kleur zou ik uitkiezen? Ik heb even getwijfeld, omdat mijn zoontje van 2,5 jaar er ook nog wel in past. Maar, toch ben ik voor de roze gegaan. Eens wat anders dan wit vond ik. En mijn zoontje vindt hem daardoor heus niet minder lekker zitten, haha.

Het Stokke Flexi Bath babybadje (zo, dat is een mond vol) kwam in een smalle doos. Dat daar een babybadje en een babyzitje in paste kan je je eigenlijk niet voorstellen als je de doos zag. Toch is het gelukt, omdat het badje dus opvouwbaar is. Om te laten zien hoe handig het is maakte ik een filmpje van de opties die het badje heeft. Stokke pikte dit filmpje op op Instagram en heeft hem zelf ook gedeeld, daardoor is hij al meer 20.000 keer bekeken op hun account. Hoe leuk is dat!

Babyseat

Het babyzitje of “babyseat” is handig voor kindjes tot 8 KG. Zo kunnen ze lekker liggen in bad als ze nogWhat's on mama's mind stokke flexibath niet goed kunnen zitten. Ik vind het ook heel handig om je kindje er zo even in te zetten als je haar tandjes poetst bijvoorbeeld. Dan hoef je haar niet te tillen, maar ligt ze mooi.

Het babyzitje kost: € 15,00

Flexi bath

Het badje is erg licht en van fijn materiaal gemaakt. Wat ik nog het leukste vind en wat ik niet op de foto’s had ontdekt is dat er tekeningen in het badje staan. Van onder andere een walvis, hoe leuk is dat?! Dat vind ik erg goed bedacht van de ontwerper.

Het badje kost: € 39,00

De kleuren

What's on mama's mind roze stokke babybadjeHet badje is beschikbaar in wit, roze (heb ik), transparant en blauw. Ik ben erg blij met de roze, maar achteraf was ik misschien wel voor het transparante badje gegaan. Nadat ik heel veel stokke flexibath foto’s voorbij heb zien komen vond ik die toch het gaafst. Je kunt er namelijk zo goed doorheen kijken dat je precies die heerlijk schattige voetjes en billetjes op de bodem ziet zitten, tussen de gezonken badeenden in bijvoorbeeld, haha. Maar de roze is ook prachtig en hij valt mooi op in de groene achtertuin of in onze witte badkamer.

 

Please follow and like us:

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *