Stuff-A-Loons en Stuff-A-Mals

Mijn kinderen begonnen een tijdje terug zelf al over Stuff-A-Loons. Dit keer hadden ze iets eerder ontdekt dan ik. Met Stuff-a-loons kan jij je eigen ballon opblazen en vullen. Het is dus een creatieve manier van cadeautjes inpakken. Heel erg leuk. Stuff-a-loons werder ineens razend populair. Het is zelfss wereldwijd een succes is geweest, zo ligt Stuff-A-Loons bijvoorbeeld in Amerika en Japan in de winkels!

Stuff a loons ballonnen

Stuff-A-Loons en Stuff-A-Mals

Stuff a loons ballonnen

Opblazen,vullen en VERSIEREN! Met de Maker Station blaas je de ballon op en vul je hem wat je maar wilt! Gebruik
daarna kartonnen versieringen dubbelzijdige plakkertjes om de buitenkant van je ballon te versieren. Daarnaast kun je ook nog uitbreidingssets kopen om nog meer creatief versierde ballonnen te maken.

Stuff-a-loon mythical creatures:

Maak prachtige gevulde en versierde ballonnen in de vorm van een draak,dino
en eenhoorn!

Stuff-a-loons farm animals

Stuff a loons ballonnen

Met deze set maak je versierde ballonnen in de vorm van een koe,kip en schaap. Je kan de kartonnen versieringen zoals de oren, velugels en neus enzo op de ballon plakken.

Stuff-a-loons wild animals

De wilde dieren zijn net als de farm animals, maar dan met wilde dieren. Mega tof deze set om een tijger, zebra of olifant te maken.

Hoe werken Stuff-A-Loons?

In het de stuff-a-loons- maker stop je een ballon, de bovenkant vouw je over de rand van de vulmachine. Met het pompje ga je vervolgens de ballon vullen met lucht. Dit komt omdat de ballon in het koepeltje vacuüm gezogen. Door de ruime opening van de ballon kun je hem vullen. Stop er confetti in, mini ballonnetjes, glitter en natuurlijk een cadeautje. Een klein beertje of een cadeaukaart.

Stuff a loons ballonnen

Als je dat hebt gedaan draai je een tuitje op de ballon dat tevens dient als stop.

Stuff a loons ballonnen

Op de afbeelding zie je hoe ik hem hierboven er in stop, nog even iets verder aandrukken en hij zit goed. Vervolgens vouw je de rand van de ballon om de roze ring heen. En draai je de koepel open. Zo haal je je ballon eruit. Er zit een blauw ring bij, die klik je er omheen en vervolgens kun je hem met het pompje verder gaan oppompen.

Stuff a loons ballonnen

Wil je het in één keer zien, bekijk dan de stuffalloons tutorial in de youtube video hieronder!

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *