Super Mario 3D World + Bowser’s Fury – PEGI 7

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury was voorbestemd om het favoriet spel van 2021 te worden voor mijn zoontje van 7 jaar en zo bleek het ook te gaan. We hebben vaste afspraken over game tijd bij ons thuis en daar wordt verlangend naar uitgekeken zodra de schoolbel gaat. De tv krijgt amper nog aandacht, Netflix? Wat is dat? Super Mario 3D World + Bowser’s Fury is wat de klok slaat. Meer nieuwe spellen voor Nintendo Switch 2021, bekijk het overzicht op de blog.

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

In de inmiddels 35 jaar tellende geschiedenis van Super Mario Bros. is Mario dankzij power-ups talloze keren getransformeerd, zoals in Vuur-Mario, Tanuki-Mario, Bijen-Mario en nog veel meer. Nu is het voor Mario tijd om een angstaanjagende nieuwe kattengedaante aan te nemen. Hij heeft alle hulp nodig die hij kan krijgen, want Bowser is gigantisch geworden en zijn stoppen zijn doorgeslagen.

Bekijk de nieuwe trailer Aanschouw de kolossale Furie-Bowser! en ontdek wat Bowser’s Fury zoal in petto heeft.

Nintendo heeft daarnaast de Nintendo Switch – Mario Red & Blue Edition uit de doeken gedaan, met een unieke rode en blauwe kleurcombinatie in de stijl van Mario’s bekende outfit. Deze speciale editie van de Nintendo Switch is sinds 12 februari verkrijgbaar bij bepaalde retailers. Het pakket bevat rode Joy-Con-controllers met blauwe polsbandjes, een blauwe Joy-Con-houder, een rode Nintendo Switch-houder en een rood Nintendo Switch-systeem. Dit is de eerste keer dat het Nintendo Switch-systeem zelf een andere kleur heeft. Daarnaast is er een stijlvol Mario Red & Blue Edition-etui en een beschermfolie inbegrepen om de Nintendo Switch te beschermen wanneer spelers door warpbuizen suizen of op andere manieren onderweg zijn.

Hoewel sommige spelers het oorspronkelijke Super Mario 3D World voor de Wii U zullen kennen, bevat Super Mario 3D World + Bowser’s Fury voor de Nintendo Switch diverse extra’s waar je in kunt duiken. In het gedeelte Super Mario 3D World kunnen spelers overal in allerlei kleurrijke levels een spannend avontuur beleven met vrienden en familie, want in de online* en lokale** multiplayerstand kunnen namelijk tot wel vier spelers spelen als Mario, Luigi, Peach en Toad.

Super Mario 3D Bowsers fury

Amiibo figuren

Naast de game worden er ook twee nieuwe amiibo-figuurtjes uitgebracht. Deze zullen los van de game verkrijgbaar zijn bij bepaalde retailers. De nieuwe amiibo van Kat-Mario en Kat-Peach bieden extra’s voor in Super Mario 3D World + Bowser’s Fury.
Naast nieuwe informatie over het avontuur dat spelers te wachten staat in Bowser’s Fury heeft Nintendo de Super Mario Bros. 35 Wereldwijde teammissie aangekondigd. In dit speciale evenement voor Super Mario Bros. 35 moeten spelers van over de hele wereld samenwerken om bepaalde missies te voltooien binnen een bepaalde tijd. Het Nintendo Switch Online-lidmaatschap biedt toegang tot de onlinegame Super Mario Bros. 35, voor spelers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging in een klassieke wereld. De Super Mario Bros. 35 Wereldwijde teammissie wordt drie keer gehouden van januari tot maart.

Om de eerste Super Mario Bros. 35 Wereldwijde teammissie te voltooien moeten spelers van over de hele wereld samenwerken om gedurende het evenement 3,5 miljoen Bowsers te verslaan. Het evenement duurt van 19 januari om 8:00 uur tot 26 januari om 7:59 uur. Naast de strijd met 35 spelers, waarin spelers het als onderdeel van de reguliere gameplay kunnen opnemen tegen Bowser, bevat de speciale strijd van die week levels met talloze extra kansen om tegen Bowser te vechten.

Als er tijdens het evenement 3,5 miljoen Bowsers zijn verslagen, komen spelers die minstens één Bowser hebben verslagen in aanmerking om 350 platina punten te ontvangen.*** Die punten kunnen worden ingewisseld voor My Nintendo-beloningen waar platina punten voor nodig zijn.

Er is een nieuwe trailer van Super Mario 3D World + Bowser’s Fury uitgebracht, waarin Mario’s duizelingwekkende nieuwe kattenvorm is gepresenteerd. Naast nieuwe informatie over Bowser’s Fury werd er een nieuwe, rood met blauwe Mario-uitvoering van het Nintendo Switch-systeem onthuld, die op 12 februari samen met de game wordt uitgebracht. Ook werden er twee nieuwe amiibo-figuurtjes uitgebracht van Kat-Mario en Kat-Peach. Tot slot werd bekendgemaakt dat er in Super Mario Bros. 35 een speciaal evenement wordt gehouden dat “Wereldwijde teammissie” zal heten. In de eerste uitdaging is het gezamenlijke doel om met alle spelers van over de hele wereld 3,5 miljoen Bowsers te verslaan binnen een bepaalde tijd.

Gerelateerde video’s:
Super Mario 3D World + Bowser’s Fury – Aanschouw de kolossale Furie-Bowser! (Nintendo Switch)

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *