Super Mario LEGO uitgebreid met Luigi

De langverwachte en interactieve LEGO Luigi figuur vormt de nieuwste uitbreiding van de LEGO Super Mario productlijn – het resultaat van een unieke samenwerking met Nintendo dat een geheel nieuwe manier van spelen met LEGO stenen introduceerde. Hoewel gebaseerd op een traditioneel LEGO stenenproduct, is de LEGO Super Mario speelervaring uniek doordat kinderen op speelse wijze Super Mario trajecten kunnen bouwen en hun LEGO Mario en LEGO Luigi figuren op leuke, interactieve manieren tot leven kunnen brengen.

luigi super mario lego

De nieuwe startset, die vanaf vandaag in pre-order besteld kan worden, breidt het vrolijke en interactieve LEGO Super Mario universum verder uit en laat kinderen kennismaken met Luigi – Mario’s broer en partner in vele avonturen.

LEGO Luigi wordt gekenmerkt door zijn herkenbare en charmante persoonlijkheid, en zijn unieke stem. Hij is één LEGO slag groter dan LEGO Mario, in overeenstemming met Luigi’s iconische uiterlijk en eigenschappen.

Gelijkwaardig aan de ‘Avonturen met Mario’ startset is deze nieuwe set een extra toegangspoort tot de wereld van LEGO Super Mario, en volledig compatibel met de Mario startset, alle uitbreidingssets, Personagepakketten en Power-up pakketten. Beide startsets bieden fans talloze manieren om hun eigen uitdagingen boordevol actie te creëren, uit te breiden, opnieuw op te bouwen, en aan te passen. Dit alles in een uiterst interactieve spelervaring met LEGO Mario of LEGO Luigi. LEGO Luigi beschikt over dezelfde technologie als zijn broer, en wordt geleverd met een kleurensensor, een lcd-scherm om verschillende bewegingsreacties weer te geven, en een luidspreker die iconische geluiden en muziek uit de Super Mario videogameserie afspeelt.

supermario lego luigi

Met LEGO Luigi kunnen kinderen vanaf 6 jaar hun spel een level hoger brengen door de nieuwe uitbreidingen aan de LEGO Super Mario ervaring. Terwijl je LEGO Luigi van de Startbuis naar de Doelpaal verplaatst, kunnen spelers in de interactieve speelervaring digitale munten verdienen in door LEGO Luigi te helpen de uitdaging van de draaiende wip te voltooien, door samen te werken met de nieuwe Pink Yoshi, en door Boom Boom en Bone Goomba te verslaan. De 71387 ‘Avonturen met Luigi’ startset bevat bruingekleurde stenen die symbool staan voor de omgeving van de Toren en die een nieuw geluid ontlokken aan LEGO Luigi, en ‘?’ steen ontworpen voor spannende extra punten. De LEGO Super Mario productlijn staat garant voor een unieke speelervaring waarbij spelers direct feedback krijgen om op creatieve manieren te bouwen en te spelen.

Dit nieuws werd ook gedeeld in een video die eerder vandaag door de LEGO Group en Nintendo werd gepost.

“Het doet ons veel plezier om Mario’s tweelingbroer Luigi te introduceren in de LEGO Super Mario familie met de nieuwe ‘LEGO Super Mario Avonturen met Luigi’ startset”, aldus Takashi Tezuka, Executive Officer en Game Producer van Nintendo Co., Ltd. “Verwelkom hem als een kameraad tijdens je avonturen in de wereld van LEGO Super Mario. De uitbreiding van Luigi en Mario samen zorgt voor nieuwe soorten spelplezier. Ik kijk ernaar uit om te zien welke spannende reizen kinderen met deze twee personages zullen maken.”

“Door te spelen met LEGO kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten. We zijn dan ook erg enthousiast dat Luigi erbij is gekomen zodat kinderen nog meer LEGO Super Mario avonturen kunnen creëren”, vertelt Julia Goldin, Chief Product & Marketing Officer van de LEGO Group. “Iedereen is dol op Luigi! Met zijn unieke persoonlijkheid, groene pet en kenmerkende snor wordt hij zeer gewaardeerd door fans over de hele wereld. We vinden het fantastisch dat we hem mogen verwelkomen in deze interactieve speelset, die de manier waarop mensen Super Mario en LEGO spel beleven echt verandert.”
De 280-delige ‘Avonturen met Luigi’ startset kan op vele leuke manieren worden gebouwd, herbouwd en gecombineerd met alle andere LEGO Super Mario sets om nieuwe LEGO Super Mario werelden te creëren en er oneindig lang van te blijven genieten. De gratis LEGO Super Mario app, ontwikkeld door de LEGO Group, is combineerbaar met alle LEGO Super Mario producten en houdt scores bij om het steeds opnieuw bouwen aan te moedigen. De app biedt bouwinstructies, creatieve tips en een veilig platform voor kinderen om ideeën uit te wisselen en zo de fysieke en creatieve speelervaring verder te verbeteren.

De LEGO® Super Mario™ ‘Avonturen met Luigi’ startset kan vanaf vandaag vooraf besteld worden op http://www.lego.com/preorder-luigi en bij geselecteerde detailhandelaars. Vanaf 1 augustus 2021 zal het wereldwijd te koop zijn op http://www.lego.com/supermario en bij andere detailhandelaars.

De adviesprijs voor de ‘Avonturen met Luigi startset’ is 59,99 euro.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *