Super Mario Lego

The LEGO Group kondigt een samenwerking aan met Nintendo die de manier waarop mensen omgaan met Super Mario en LEGO® zal veranderen.

Lego supermario

Beide bedrijven delen een passie voor innovatie en spelen. De samenwerking heeft geleid tot een verrijking van de LEGO bouwervaring die een nieuwe manier van spelen mogelijk maakt geïnspireerd door het geliefde videogame-icoon, Super Mario.

LEGO® Super Mario™

LEGO® Super Mario™ is noch een videogame, noch een traditionele LEGO bouwset. Het is een nieuwe productlijn met een interactieve LEGO Mario figuur die munten verzamelt in fysieke levels gemaakt met LEGO bouwstenen. De nieuwe productlijn laat kinderen de speelse wereld van Super Mario ervaren als nooit tevoren. Super Mario wordt tot leven gebracht in de fysieke LEGO wereld. Nieuwe uitdagingsniveaus en speelstijlen zullen deel gaan uitmaken van de iconische LEGO ervaring.

Het nieuws werd eerder vandaag ook in een video gedeeld door The LEGO Group en Nintendo

De video, die hint naar wat fans kunnen verwachten wanneer LEGO Super Mario later dit jaar lanceert, toont een speler die met een interactief Mario-figuur munten verzamelt in een fysiek game level opgebouwd uit LEGO bouwstenen.

“We zijn erg enthousiast om Mario naar de fysieke wereld te brengen in de vorm van een interactieve en sociale LEGO speelervaring”, zegt Julia Goldin, Chief Marketing Officer, EVP van The LEGO Group. “Met LEGO Super Mario bieden we miljoenen kinderen een geheel nieuwe manier om te spelen waarbij zij zelf bepalen wat ze creëren en hoe ze spelen met hun favoriete personage. Door naadloos de nieuwste digitale technologie te integreren, is LEGO Super Mario een zeer sociale, interactieve en collaboratieve ervaring voor kinderen. ”

“Ik heb altijd van LEGO producten gehouden en de manier waarop ze kinderen helpen hun fantasie te gebruiken om te spelen”, zegt Takashi Tezuka, Executive Officer en Game Producer ij Nintendo Co., Ltd. “Het nieuwe product dat we samen met The LEGO Group hebben gecreëerd, probeert twee verschillende speelstijlen te combineren – één waarin je zelf vrij de wereld van Mario bouwt en één waarin je speelt met Mario in de door jou gecreëerde wereld.”

Lego supermario

LEGO® Super Mario™ wordt later dit jaar gelanceerd en in de toekomst zal meer informatie beschikbaar gesteld worden. Heb jij al een Nintendo Switch?

Lees ook: Nintendo Switch – Just Dance 2020

Please follow and like us:

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *