Super Mario Maker 2 gratis update

Met een gratis update voor Super Mario Maker 2 voor de Nintendo Switch wordt de stand Wereld maken toegevoegd, naast bergen nieuwe content en andere functies. De update is vanaf 22 april gratis te downloaden. Bekijk de trailer Super Mario Maker 2 – Werelden maken, de Koopalings en nieuwe levelonderdelen! om te ontdekken wat de update allemaal in petto heeft.

Nintendo Switch

Wereld maken

In de stand Wereld maken kunnen meerdere zelfgemaakte levels met elkaar worden verbonden door een pad aan te leggen van het beginpunt tot het kasteel. Ook het uiterlijk van een wereld kan worden aangepast. Spelers kunnen tot wel acht werelden, bestaande uit maximaal 40 levels, met elkaar combineren, waardoor ze een kleine Super Mario-game kunnen maken en delen* met anderen.

De Koopalings

Raad eens wie er nog meer hun opwachting maken in Super Mario Maker 2? De Koopalings! Alle zeven raddraaiers, elk met zijn of haar eigen aanvallen, kunnen worden toegevoegd aan je levels. Naast deze belhamels worden ook Phanto en de Mechakoopa’s toegevoegd.

Ook worden er als onderdeel van de gratis update nieuwe power-ups en levelonderdelen toegevoegd aan Super Mario Maker 2. Hieronder vallen de paddenstoel (SMB2), waarmee Mario en zijn vrienden hun uiterlijk uit Super Mario Bros. 2 krijgen. Ook kunnen ze dan vijanden oppakken en weggooien, net als in die game. Met het kikkerpak uit Super Mario Bros. 3 kan Mario heel makkelijk zwemmen en zelfs over het water lopen. Andere power-ups die aan de game worden toegevoegd zijn de P-ballon, die in Super Mario World debuteerde, de supereikel uit New Super Mario Bros. U en de boemerangbloem uit Super Mario 3D World. Uit de laatstgenoemde game komen ook nog vijf variaties aan draagbare voorwerpen, zoals de kanondoos en de propellerdoos.

Mario Kart Tour

Ook is er goed nieuws voor fans van Mario Kart Tour: Bouw-Mario en Bouw-Toad maken hun opwachting op de racebaan in Mario Kart Tour voor smartapparaten. Tijdens de Trick Tour van 22 april om 8:00 uur tot 6 mei om 07:59 uur kunnen spelers proberen deze coureurs te krijgen en te gebruiken in races om beloningen te verdienen of vrienden uit te dagen in de online-multiplayerstand.

De laatste update voor Super Mario Maker 2 op de Nintendo Switch is vanaf 22 april gratis te downloaden. De update bevat de stand Wereld maken, waarmee spelers voor het eerst hun eigen werelden kunnen maken. Daarnaast worden er vele nieuwe levelonderdelen toegevoegd, inclusief nieuwe vijanden en power-ups.

Gerelateerde video’s:

Super Mario Maker 2 – Werelden maken, de Koopalings en nieuwe levelonderdelen! (Nintendo Switch)

Speel ook de Gigantosaurus op de Nintendo Switch of blijf fit met Nintendo Ring Fir

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *