Webshoptips swap

What's on mama's mind spijkerz

Naast de gastbloggers komen ook een aantal webshops aanbod op mijn blog. Zij vertellen over hun webshops en producten. Veel lees- en shopplezier!

Spijkerz

Spijkerz maakt en verkoopt gave producten voor de baby- en kinderkamer en verzorging van jouw kindje. Doordat ik hou van wat ik doe en omdat ik zelf moeder van drie kinderen ben, weet ik wat er bij de styling van de kinderkamer komt kijken. De producten die ik maak laat ik aansluiten op de laatste trends. Alles is handgemaakt en daarom is het extra leuk dat veel producten zijn te personaliseren. Het gave daaraan is dat ik dan samen met jou tot een mooi item kom. Via de mail kun jij je wensen aangeven, waarop ik met een aantal voorstellen kom. Jij maakt dan je keuze en dan ga ik voor jou aan de slag. Daarnaast kun jij ook met een aantal ideeën komen en dan verras ik je met iets moois. Natuurlijk zijn er ook hele mooie dingen kant en klaar te vinden in de webshop. Het hebben van een kindje is zo’n prachtige ervaring en ik geloof dat het winkelen voor je kleintje net zo mooi moet zijn. Op facebook ben ik te vinden onder de naam Spijkerz. Daar kun je ook regelmatig meedoen met leuke winacties. Verder vind je Spijkerz op Instagram en via de website www.spijkerz.nl

Flying Dutch MomWhat's on mama's mind flying dutch mom

Flying Dutch Mom is een klein bedrijf in unieke, handgemaakte en gepersonaliseerde producten. Ooit begonnen met een speenkoordje voor een vriendin en zo liep het al snel uit de hand. Dit jaar voor het eerst trotse sponsor van de Peuterswapnl. We hebben leuks voor baby’s zoals  wagenspanners, bouncers en speenkoorden maar ook toffe hebbedingen voor mama’s, zoals het initialen-/naamarmbandje en de voedingskettingen.
Alles is met liefde handgemaakt, in mijn werkkamer maar soms ook aan de eettafel. Flying Dutch Mom kenmerkt zich doordat het product met de klant wordt samengesteld, hierdoor is elk product uniek. Wel gaat alles tussen de bedrijven door; midden in een chaotisch huishouden met peuter Jackson en newborn baby James 🙂
Volg dit huishouden op instagram onder de naam: Flying.Dutch.Mom of op facebook Flying Dutch Mom.

What's on mama's mind little laurenLittle Lauren

Hallo, mijn naam is Deborah, 26 jaar jong en moeder van Jessie (1,5) en Lauren (verwacht in augustus 2016).

Deze twee doerakken zijn mijn inspiratiebron wat betreft mijn webshop, hier vind je momenteel artikelen gemaakt van vilt. In het najaar zullen daar nog meer items bijkomen, denk dan aan houten huisjes, popjes en stationery. 90% van alle artikelen maak ik zelf en dat doe ik met onwijs veel liefde en plezier.

Mijn webshop Little Lauren vind je hier.

Liefs Deborah,
Het lijkt mij erg leuk als je mij ook volgt:

Little Lauren Store op Instagram.
Little Lauren Store op Facebook.

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *