Gastblog: Peuterswap door Wilmy

What's on mama's mind babyswapnlWilmy schreef een blog over de Peuterswap. Nu lees je hier hoe ze het heeft ervaren. De paketten zijn verstuurd en ontvangen en er zijn een heleboel blije mama’s, baby’s en peuters.
Na een dagje Monkeytown kwamen we voldaan thuis. De hele dag regen, zo What's on mama's mind wilmywil je je vakantie niet vieren. Maar na regen komt zonneschijn. Want wat stond er op Liz te wachten? Juist, haar peuterswap!
Enthousiast als ze is, begon ze direct de doos te openen. Ik kon nog net een foto maken. Wow, dat zag er al heel mooi uit. Ons swapmaatje, Rosanneke en haar dochter Noor, hadden het heel mooi ingepakt.
What's on mama's mind wilmyBij elk cadeau hoorde ik: “Mama, kijk mooi!” Of “Joepie!”
En wat is ze verwend! Dit zat in haar swap:
– Magic zand
– Een kaars
– Servetten
– Rietjes
– Zelfgemaakte ijsjes
– Een klembord met een pandaposter en haar naam
– Een slinger om zelf te maken
– Een pot vol stickers
– Een haakje
– Een waxinelichthouder
– En chocola voor Liz en mama
Een mooi pakket!
Ons pakket
Het grappige is dat wij, Liz en ik, ook Noor en haar moeder hadden. Deze swap is goed in ontvangstWhat's on mama's mind wilmy genomen.
We hebben Noor goed verwend met o.a. twee leesboekjes, zelfgemaakte kaarten, een flamingoknuffel, glow-in-the-dark stickers, haarspeldjes, Frozen bellenblaas en chocolade, een zelfgemaakt shirt met haar naam erop en twee miniwaaiers. Voor mama hadden we een dagboek en een plantenpotje met foto’s van Noor. Helaas hebben we hier geen foto’s van.
Peuterswapnlbox SUMMER
What's on mama's mind wilmyAls klap op de vuurpijl won Liz ook nog eens het peuterswapnlboxsummer (door middel van loting waren er 3 gelukkigen die een mooi pakket van de sponsors kregen). Op vrijdag 29 juli stond de postbode alweer voor onze deur. Een prachtig pakket met allemaal te gekke spullen. De sponsors hebben zo hun best gedaan. Nogmaals heel erg bedankt!
Ook zeker alle credits en complimenten voor Lauver.nl. Zonder haar was deze leuke swap er niet geweest.
Zoals je ziet een super leuke ervaring waarbij je kind even weer het gevoel heeft dat ze “jarig” is of dat de Goedheiligman weer in het land is. Haar glimlach maakte mij ook heel blij. Dat is het allerbelangrijkste van deze swap!

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *