Tadaaz Kinderfeestje versieren

Wij hebben een hele feestelijke periode in de herfst en winter. Niet alleen Sinterklaas en Kerst maar ook al onze verjaardagen zijn in de herfst en winter. Kortom, er wordt heel veel gefeest bij ons in de winter. Het begon met het kinderfeestje van mijn dochtertje eind oktober. De feestelijke versiering op haar kinderfeestje kwam van Tadaaz. Bij deze leuke webshop kan je namelijk niet alleen uitnodigingen, maar ook vlaggetjes, placemats en traktaties personaliseren. Ook superleuk voor Sinterklaas en Kerst natuurlijk!

verjaardagsfeestje

Tadaaz personaliseren verjaardagsversiering

Uitnodigingskaartjes

Als je je kinderfeestje organiseert dan nodig je je allerbeste vriendjes en vriendinnen uit met een mooie uitnodigingskaart. Je herinnert de uitnodigingen misschien nog wel van vroeger “we zeggen niet wat we gaan doen, maar neem je zwemkleding mee”. Haha, nou dan ging het belletje wel rinkelen toch? Af en toe was het een flauw grap en ging je helemaal niet zwemmen. De uitnodigingskaartjes hebben wij ruim van te voren rond gebracht, want onze dame kon niet langer meer wachten. Maar zo had iedereen ook op tijd een gaatje in zijn of haar agenda. De uitnodigingskaartjes van Tadaaz kan je uitkiezen uit een uitgebreid assortiment, of helemaal personaliseren naar je eigen wens.

Vlaggetjes bedrukken

verjaardagsfeestje vlaggetjes bedrukken

Het is geen feestje zonder versiering natuurlijk. Vlaggetjes en ballonnen zullen niet gauw bij een kinderverjaardag ontbreken. Hoe leuk is het als die vlaggetjes foto’s hebben van de jarig job of jet!

Ik verzamelde de leukste foto’s van het afgelopen levensjaar van mijn dochtertje en liet ze op de vlaggetjes van Tadaaz drukken. Haar grote favoriet is de foto met haar grote witte konijn Panda, met wie ze graag even knuffelt. Panda mocht dus ook op de vlaggetjes. Natuurlijk ook een foto met grote broer en met haar vriendinnen.

Placemats

Dit jaar hadden wij voor haar kinderfeestje een thuisfeestje in gedachten. Op het programma stonden Tie dye van witte t-shirtjes en haarelastieken (van de grote scrunshies) en we gingen een speurtocht doen. Maar, als eerste werd er natuurlijk cake versierd en gegeten. We hadden wafels en plakjes cake om te versieren met allerlei lekkers. Van mini marshmallows tot smarties. Daarbij kwam het placemat goed van pas, maar niet alleen voor het eten. Ook tijdens het tie dye is het fijn als je tafel beschermd is tegen al die verf vlekken. Het tie dye met de kinderen was ontzettend leuk. Ik had een pakket met 16 flesjes in allerlei kleuren tie dye verf gekocht en witte t-shirts en scrunshies om te gaan verven. Alle kinderen trokken we een vuilniszak als schort aan, zodat hun kleding schoon zou blijven en natuurlijk beschermende handschoentjes, zodat ze niet zelf volledig getiedyed thuis zouden komen.
Het was een groot succes en ondanks de jonge leeftijd van de meiden (5 en 6 jaar oud) is het in ons huis helemaal schoon gebleven. Na als dat geverfd waren ze wel toe aan een speurtocht!

Traktaties of snoepzakje

snoepzakje of traktatie kinderfeestje

Op de basisschool van mijn kinderen mag standaard niet getrakteerd worden. Dat was voor corona al. De reden er achter is dat de traktaties, volgens mij, ondanks het voorschrift toch meestal niet gezond waren en dat er veel kinderen met allergieën zijn waar rekening mee gehouden moet worden. Zij lossen het anders op school, bijvoorbeeld doordat je wat mag kiezen om te doen en naast wie te zitten op school. In elk geval is het geen uitbundig feest, helaas. Ik vind het wel jammer en zou persoonlijk een andere oplossing hebben gekozen. Zo zijn er wel scholen waar een traktaties pot met gezonde snoepjes aanwezig is op school. De jarige mag dan met die pot rond. Natuurlijk veel leuker dan niet mogen trakteren. Bij Tadaaz hebben ze heel leuke snoepzakjes die je kan personaliseren met een fotootje of tekstje. Die hebben wij getrakteerd na het kinderfeest, als een snoepzakje om mee naar huis te nemen. Zo kan het natuurlijk ook. Een superleuk aandenken!

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *