Telefoonhoesje met marmer look

Een telefoonhoesje is onmisbaar, want je telefoon is heilig. De hele dag door gebruik je je mobieltje, om foto’s te maken van je kinderen, te appen en instagrammen, dus je kan hem maar beter goed beschermen. Waarom het hoesje niet inzetten als mode-accessoire? In plaats van een saaie zwarte Samsung Galaxy of Iphone een marmerlook. Daarmee gebruik je eenvoudig telefoonhoesjes als mode-accessoire.

De trend met telefoonhoesjes op moment heb je daarmee meteen te pakken: telefoonhoesje met marmer look. En aangezien jij er misschien ook wel een kan gebruiken, of liever iets heel anders uitzoekt, heb ik een leuke winactie voor je. Ik mag twee keer € 25 weggeven.

Win: 25 euro shoptegoed bij Hoesjes-Outlet. (2 winnaars)
Winnaars bekend
Hoe: Laat weten wat jij zou uitzoeken! Ik zou het fijn vinden als je mij wilt helpen Facebook en Instagram te laten groeien door ons daar te volgen: Facebook: What’s on mama’s mind en Instagram: @mamasmind.

telefoonhoesje marmerlook

Smartphone kapot

Dat je smartphone kwetsbaar is, dat is mij wel bekend. Ik heb er al menig een kapot laten vallen. Ook is er eentje in de wc-pot gevallen. Dus ja, ik ken de smartphoneperikelen die menigeen al eens heeft moeten doorstaan.

Overigens heb ik het gevoel dat mijn iPhones steeds fragieler worden. In plaats van kunststof wordt er meer glas gebruikt. De Nokia van vroeger wordt wel gemist wat dat betreft, die kon alles overleven.

Ik heb een Iphone XS, deze heb ik gekozen vanwege de goede kwaliteit foto’s dat je ermee kan maken. Hij is groter dan mijn vorige telefoon, een iPhone 7, daar moest ik wel even aan wennen. Dat ik van hoesjes-outlet een stevige screenprotector mocht uitzoeken dat kon ik wel waarderen. Mijn vorige screenprotector was gebarsten, nadat ik mijn telefoon en sleutelbos tegelijk in mijn jaszak had gehad. Hij was dus niet eens gevallen, maar toch was het beschermglas helemaal versplinterd. Dankzij de screenprotector was dit alleen het beschermglas en niet het schermpje van mijn iPhone zelf. Ik heb overigens wel eens wat meer pech gehad. Toen mijn Samsung S3 kapot kletterde enkele jaren terug en ook een eerdere editie van mijn iPhone is zo ten onder gegaan.

Telefoonhoesje met Marmer look

telefoonhoesje marmerlook kleur

Zelf ging er ook voor. Telefoonhoesje met marmer look. Of je nou een zwarte kiest een witte of een kleurrijke! Marble Case it is.

Hoe we marmer heel erg kitsch konden vinden, zie je het nu superveel terugkomen in interieuritems. Zelfs keukenbladen met marmer look zijn weer helemaal trendy. Zelf viel mijn oog onlangs ook op een leuk bijzet tafeltje met de een wit met grijs marmerkleurig blad.

Telefoonaccessoires

Nog meer je telefoon fashionable maken? Zelfs mijn nieuwe powerbank heeft nu een marmer look. Gezien ik veel onder weg ben en ik wel veel op Instagram doe en Pinterest, ben ik zo door mijn batterij heen. Dus een powerbank is dan reuze handig, mits je hem niet vergeet op te laden, want ook die kan leeg raken!

Een ringhouder is ook handig. Een ringhouder voor je smartphone zorgt er voor dat je je telefoon makkelijker kan vasthouden. Je hebt meer grip en je vingers vrij om je telefoon te bedienen, want hoe breder de telefoon hoe lastiger het is. Vaak kan je telefoon er ook nog eens op steunen, handig wanneer je je kids voor een YouTube filmpje als ze moeten wachten tijdens zwemles van broer of zus bijvoorbeeld.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

28 reacties op “Telefoonhoesje met marmer look

  SophiaG

  (20 februari 2020 - 21:22)

  Ik zou dit shoptegoed uitgeven aan de Bookcase Hoesje Uiltjes Zwart voor de Samsung Galaxy A70 .

  petra

  (11 februari 2020 - 13:32)

  ik kies een leuk hoesje voor mijn werktelefoon, standaard geleverd met saai zwart net zo een als mijn 40 andere collega’s en dan heb je nog weleens de verkeerde in handen

  SophiaG

  (9 februari 2020 - 11:19)

  Ik zou kiezen voor de bookcase-hoesje-uiltjes-zwart voor mijn Samsung.

  Renate

  (8 februari 2020 - 20:18)

  Ik zou heel eerlijk gezegd toch voor een (mooi) saai zwart hoesje gaan 😉 Het winnen van deze gave prijs zou voor mij heel goed uitkomen omdat ik als het goed is overmorgen mijn nieuwe smartphone binnen krijg en er heel graag snel en gratis een mooi hoesje voor zou willen uitkiezen zodat hij goed beschermt zal zijn tegen eventuele schade want dat is wat mij betreft toch de meest belangrijke functie van een telefoonhoesje.

  Anita H.

  (8 februari 2020 - 18:26)

  Ik zou om te beginnen een powerbank nemen (deze bijvoorbeeld), aangezien de mijne stuk is. Verder aanvullen met een leuk hoesje.

  Claudia Diependaal

  (8 februari 2020 - 17:40)

  https://www.hoesjes-outlet.nl/slide-case-hoesje-met-pashouder-samsung-galaxy-s9-zilver

  Deze is echt GE-WEL-DIG gaaf! Ik loot dan ook met veel plezier mee!

  Brigitte

  (8 februari 2020 - 15:19)

  Dat zou fijn zijn, een nieuw hoesje.Maar wel één, waar ik ook mijn pasjes in kwijt kan.

  Anneliese de Waal

  (8 februari 2020 - 15:14)

  Ik vind het hoesje met de marmerlook prachtig, doe erg graag mee 😃😃

  Monique Weber

  (8 februari 2020 - 12:35)

  ik zou hoesje voor mijn LG Q60 uit gaan zoeken

  Petra

  (8 februari 2020 - 10:59)

  Wauw dat zou fantastisch zijn! Mijn telefoon is wel toe aan een nieuw hoesje. Er zitten zoveel leuke tussen 🙂 Ik zou sowieso gaan voor een hoesje waar genoeg pasjes in kunnen. Duimen dus… 😀

  Cora van der Bijl

  (7 februari 2020 - 20:53)

  Wow ik zou graag een nieuwe hoesje willen de mijne is echt aan vervanging toe

  Luciënne

  (7 februari 2020 - 17:00)

  Ik zou met dit shoptegoed een slim fit smartwallet voor als ik geen tasje meeneem, een ringhouder en 2 in 1 wallet, zodat ik mijn pasjes en losgeld bij mijn telefoon heb zitten.

  Anita te Gussinklo

  (6 februari 2020 - 20:13)

  Een hoesje is nooit weg, die van mij is aan het stuk gaan.
  Ik vind de bookcase hoesje pasjes paint erg leuk.
  https://www.hoesjes-outlet.nl/booktype-paint-iphone-5-5s-se

   Aide Lewis

   (7 februari 2020 - 16:57)

   De iPaky Fusion Case Samsung Galaxy S8 Roségoud is zo cool

  m chen

  (6 februari 2020 - 16:18)

  Ik zal een hoes nemen die ik voor meerdere modellen kan gebruiken en een met ruimte voor pasjes!

  Linda Raaijmakers

  (6 februari 2020 - 11:56)

  Ik heb twee ontzettend leuke hoesjes gezien dus ik zou deze graag shoppen om nog meer kleur toe te voegen want daar worden we immers vrolijk van. Geluk zit in de kleine dingen toch?
  https://www.hoesjes-outlet.nl/blue-marble-hoesje-samsung-galaxy-s9
  https://www.hoesjes-outlet.nl/pink-marble-hoesje-samsung-galaxy-s9

  Instagram: lindaenbjorn
  Facebook: Linda Raaijmakers

  Alvast bedankt voor deze hele leuke actie.

  Marian B

  (6 februari 2020 - 11:22)

  Ik vind die marmer hoesjes wel erg leuk. Zelf ben ik meer van een bookcase. Deze vind ik wel erg leuk https://www.hoesjes-outlet.nl/samsung-galaxy-a20e-bookcase-hoesje-panda

  Lisanne Bons

  (6 februari 2020 - 10:15)

  Mijn hoesje is hoog nodig aan vervanging toe. Ik vind de https://www.hoesjes-outlet.nl/casebody-retro-samsung-galaxy-s10e-hoesje-met-pasruimte-bruin erg mooi.

  melissa v. S.

  (6 februari 2020 - 09:40)

  Wat een mooi hoesje. Die kan ik zeker wel gebruiken. ik denk dat ik ook mss wel de marmerlook ga kiezen; die is wel echt heel mooi.

   Ummra

   (19 februari 2020 - 11:17)

   Ik zou kiezen voor de kleurrijke. Fijn toch, telefoon die vaak valt maar er toch goed uit ziet en goed doet en ook zo kleurrijk!

  Corinne

  (5 februari 2020 - 22:59)

  Zo ie zo de marmeren look.Helemaal hip en mooi.

  Sharon de Ridder

  (5 februari 2020 - 10:53)

  Ik vind die marmeren erg mooi! Ik heb zelf een iPhone X sinds kort en heb dus net een nieuw hoesje gekocht. Ik ben nog wel op zoek naar zo’n hoesje waar pasjes enzo in kunnen en mijn aandacht werd direct getrokken door hoesje Live Your Life: prachtig, met dat wit en blauw <3 Mijn dochter zou ook blij worden van een nieuw hoesje om haar iPhone 5c, dus die kan dan ook iets uitzoeken 🙂

   Rachelle

   (6 februari 2020 - 15:17)

   Hey hi, ik vind de marmer look erg leuk en modieus.ik was zelf altijd van de bookcases,alleen heb eindelijk na jaren een nieuwe tel iPhone X en die mag wel wat shine gebruiken.waar ik aan net geworden mama niet echt nu aan toe kom .haha misschien kan mijn nieuwe tel er wel hip uit zien!😂😊 groetjes liefs rachelle

  Marange Krouwel

  (5 februari 2020 - 09:13)

  Oh wauw de kleurrijke marmerlook is helemaal mijn stijl. Word er vrolijk van. Ik zou die kiezen😍

  Marian Zw

  (4 februari 2020 - 20:28)

  Net een nieuwe telefoon dus een goed beschermend hoesje is heel erg welkom. Ik kies dan voor een boomcase model. Deze vind ik wel heel erg mooi! https://www.hoesjes-outlet.nl/comfycase-iphone-7-8-bookcase-hoesje-gravure-grijs

   Fenny

   (6 februari 2020 - 06:47)

   Ik vind het Mercury Blue Moon Bookcase Hoesje, voor de Samsung erg mooi😊😘😍😆 en zou i-de-aaaal zijn, aangezien mijn hoesje écht aan vervanging toe is… 😊😚

   Lieve groetjes Fenny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *