Ik kan niet zonder een telefoonhoesje

What's on mama's mind telefoonhoesjeWat ik de hele dag doe met mijn telefoon? Foto’s maken natuurlijk. Er is altijd wel een reden om even een foto te maken. Een grappig moment om door te sturen naar papa of naar opa en oma of een mooie foto voor mijn blog of Instagram te maken. Mijn telefoon zit ook continu vol, omdat ik dan weer te veel foto’s heb gemaakt.Of ik ook weleens bel? Ja hoor, maar niet zo vaak als dat ik app.

Mijn telefoon heeft heel wat te verduren met mij. Ten eerste heb ik niet zo’n vaste hand en valt hij nog weleens op de grond (of in de wc). Ten tweede gebruik ik hem heel erg vaak en ook waar de kinderen bij zijn. Zo hebben beide kleintjes al een rol gespeeld in het breken van een iPhone-schermpje. Natuurlijk volledig mijn eigen schuld, maar toch. Het gaat dus weleens mis.

Om die reden heb ik altijd een telefoonhoesje, maar ook die gaan nog al eens kapot bij mij. Vaak ook omdat ik nogal een goedkope aanschafte. Van smartphonehoesjes.nl kreeg ik echter twee nieuwe exemplaren. Dat is even mooi meegenomen, want dat was hard nodig. Ook qua telefoonhoesjes ben ik gek op kleur. Dus ik koos twee vrolijke hoesjes uit. Deze vind ik trouwens ook niet duur, maar ze zijn wel steviger dan de hoesjes die ik eerder had.

Voor mij is het belangrijk dat de voor- en achterkant van mijn telefoon beschermd zijn, aangezien ik What;'s on mama's mind telefoonhoesje3mijn telefoon dus weleens laat stuiteren en als je telefoon valt dan valt hij altijd op de kant die je niet beschermd hebt. Hoe is het mogelijk, he? Vroeger had ik van die onbreekbare Nokia telefoons. Ik heb er zelfs ooit één in een drankje laten vallen en ook daar is hij nog bovenop gekomen.

Het wordt tijd dat de iPhones toch ook wat minder kwetsbaar worden hoor. Ik las ook ergens een kop van een artikel over de iPhone 7 “maar je kan hem nog steeds niet in de wc laten vallen”. Jammer! Maar goed, een hoesje is een goede oplossing (tegen het vallen) en er is ook wel weer een iPhone 7 hoesje. Daarnaast ook heel handig om een hoesje te hebben want ik stop ook altijd nog wat geld en mijn pasjes in het hoesje. Heel handig.

Mijn telefoon is weer beschermd. Nu de iPad nog, want die hoes was gesneuveld tijdens onze vakantie naar Zuid-Frankrijk. Gelukkig, alleen de tablethoes en niet de iPad zelf, haha. Die iPad was wel een uitkomst tijdens de autorit. We hadden een aantal filmpjes gedownload op de tablet, zodat mijn zoontje die kon kijken als hij zich verveelde. Ook heeft hij een aantal puzzeltjes gemaakt. Hartstikke fijn.

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *