Tenten bouwen en schaduw creëren met Cloby Clips and Swaddles

Dankzij mijn blog maak ik kennis met veel mooie en nieuwe merken. Deze keer kreeg ik weer een geweldig product onder ogen. Ik vind het reuze handig, de Cloby Clips. Dit zijn clipjes met magneten die je op veel verschillende manieren kan gebruiken. Voor het bevestigen van een hydrofiele doek aan de kinderwagen, maar ook wanneer je een zonnescherm wilt creëren voor je kleintjes in de achtertuin, met een swaddle.

Cloby clips

Baby- en kindermerk Cloby

Het nieuwe baby- en kindermerk Cloby, wil ouders helpen nog meer te genieten van elkaar als gezin door het drukke leven met kinderen makkelijker, comfortabeler en leuker te maken. De eerste producten die Cloby lanceert zijn de omkeerbare magnetische swaddle clips en de zachte bamboe swaddles.

Cloby Clips

Als jij een baby’tje in de wandelwagen hebt (gehad) dan heb je vast weleens een moment gehad dat je graag wilt dat je kleintje gaat slapen, maar dat het niet lukt. Je baby is moe en wil ook naar dromenland, alleen de zon of de wind houdt hem of haar wakker. Je tovert een mooie swaddle uit je luiertas en hangt hem over de kinderwagen. Een windvlaag tilt het doek op, de zon schijnt er langs op en de ogen van je kleintje gaan al weer open. Je probeert het doek vast te knopen, maar dat lukt niet echt. Misschien een knijpbeestje en zelfs wasknijpers heb je misschien weleens geprobeerd.

De Cloby Clips bieden de oplossing voor een veel voorkomend probleem: swaddles die van je kinderwagen afvallen door wind of beweging. Maar je zal verbaasd zijn hoe bruikbaar ze zijn in veel andere situaties. De twee moeders achter het merk zijn altijd op zoek naar mooie dingen die  tegelijkertijd extreem multifunctioneel zijn.

De clips zijn handig om een swaddle te bevestigen aan de kinderwagen of om kleine winkeltasjes mee vast te houden. Cloby geeft allerlei tips en ideeën hoe hun producten te gebruiken via hun social media. Zelfs later, wanneer je kindje niet meer in de kinderwagen zit, zijn de clips handig of leuk in huis. Je kan bijvoorbeeld een mooie stapel tekeningen van jouw zoon of dochter bij elkaar houden met een clip of even het haar van je dochter naar achter opsteken tijdens het eten… Maar dacht je van het maken van een tentje in de tuin of op de slaapkamer van een swaddle?

Cloby clips

Ik wil nog weleens een schaduwplekje creëren in de tuin. We hebben in onze nieuwbouwwijk nog weinig bomen en de parasol biedt niet altijd schaduw op de plek waar wij net aan het spelen zijn. Dankzij de clips kan ik een swaddle tussen twee bomen bevestigen, zo zitten mijn ukkies ineens heerlijk hun fruit te eten in de schaduw. Best wel fijn als het heel zonnig is en je lekker buiten wilt zitten. Ook bouwen we graag tenten in de slaapkamers, met deze clips blijven meerdere swaddles handig aan elkaar. Lekker bouwen en spelen dus. Wel een beetje voorzichtig dat je ze niet kapot maakt, want het is natuurlijk geen speelgoed! Wel zijn ze stevig genoeg om er doek mee op te hangen en er onder te spelen. Superhandig dat ze ook wat groter zijn en zo ook aan bijvoorbeeld de deurklink bevestigd konden worden. Zoals op deze foto. Wij hebben er al veel lol mee gehad.

Magnetic Cloby Clips:
– Gemaakt van echt leder. De binnenkant is uitgevoerd in een licht grijze canvas stof. De clips zijn dubbelzijdig te gebruiken.
– Bevat een sterke neodymium magneet
– Gevouwen afmeting is 10 x 6 cm. Het ronde uiteinde heeft een diameter van 6cm

De consumentenadviesprijs is 23,95 euro (per set van 2)

Cloby clips

Superzachte Cloby Swaddle

Naast de magnetische Cloby Clips, heeft Cloby ook een super zachte, extra grote swaddle ontwikkeld om bij je Clips aan te schaffen. Volgens de Cloby dames kan geen ouder zonder een kwalitatieve, grote swaddle. Het is de perfecte (hand)doek om je baby mee in te bakeren of mee af te drogen. Maar het is ook een handig hulpje wanneer je je baby in de kinderwagen wilt beschermen tegen wind, zonlicht en andere afleidingen. “ Daarom voelde het meer dan logisch om een kwalitatieve, mooie bamboe swaddle te ontwikkelen passend bij onze Clips,” aldus van den Oever. “ We hebben een mix van bamboe en katoen gebruikt. Bamboe is een heel puur materiaal en van nature zacht. De perfecte stof dus voor de gevoelige babyhuid. Bamboe is ook extreem absorberend en droogt snel. Daarbij houdt de stof je baby koel tijdens warme dagen en juist weer warm bij koude dagen.”

De Cloby Swaddle is verkrijgbaar in twee kleuren: een licht grijze print en een zwarte print, passend bij de bruin en zwart leren Cloby Clips. De Swaddles zijn verkrijgbaar in combinatie met een set Cloby Clips, voor een consumentenadviesprijs van 38,95 euro.

De Cloby Clips en Cloby Swaddles zijn verkrijgbaar via de Cloby webshop www.mycloby.com en bij aangesloten verkooppunten in de BENELUX, Duitsland, Australië, Japan, Singapore, Zwitserland en Zuid-Afrika.

Cloby clips

Let op! Hitte voorzorgsmaatregel

Wanneer je besluit om je kinderwagen te bedekken, gebruik alleen een lichtgewicht doek zoals onze bamboo swaddle en gebruik nooit een dikke deken of kleding stuk. Zorg voor voldoende luchtcirculatie wanneer je de swaddle als kinder-wagendoek gebruikt. Wees echter voorzichtig en laat de kinderwagen nooit in de volle zon staan om oververhitting te voorkomen. Controleer je baby regelmatig om te checken dat de temperatuur in de kinderwagen comfortabel blijft.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

5 reacties op “Tenten bouwen en schaduw creëren met Cloby Clips and Swaddles

  Moniek

  (24 juli 2017 - 21:30)

  Dochterlief heeft keycoards ontdekt om hutten te bouwen, ik vind het wel slim 😉

   mamasmind

   (25 juli 2017 - 16:25)

   heel slim inderdaad!!

  Lisa

  (19 juli 2017 - 00:32)

  Goh hadden we dat eerder gehad

  Kim

  (10 juli 2017 - 10:54)

  Wat vet handig

   mamasmind

   (13 juli 2017 - 14:05)

   Leuk he Kim!?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *