Thermokleding kinderen Decathlon

Ik shop graag onze sportspullen bij Decathlon. Dat deed ik al als we op vakantie waren in Frankrijk en er een Decathlon in de buurt zat. Die winkel heeft altijd enorme aantrekkingskracht op mij. Even een duikbrilletje kopen voor de kinderen of een leuk balletje voor in het zwembad. Maar ook een hoop van onze skikleding kwam afgelopen winter van de Decathlon vandaan en nu het weer kouder wordt kunnen ook de thermoshirts weer aan als we gaan sporten. Ook thermokleding kinderen shop je bij de Decathlon.

Zell am See Ski

Thermokleding kinderen

Zelf sta ik geregeld op het hockeyveld en op de tennisbaan. Nu de dagen weer korter worden, wordt het ook weer frisser om naar buiten te gaan. Dus halen we de thermoshirts uit de kast. Zo ook voor onze sportende kinderen. Heerlijk dat ze lekker buiten op het hockeyveld kunnen rennen. Ook gaan ze tegenwoordig naar de Sport BSO, waar ze na school het voetbalveld op gaan. Maar dankzij Decathlon nu met de nieuwe Thermo Kipsta Keepdry 500 waarvan mijn kids een mooi pakket kregen, ready for the winter!

Sporttas bulbby kindertennistas

Decathlon heeft voor elke sporter, van jong tot oud, de juiste thermokleding in huis, zodat buitensporters warm en veilig de elementen kunnen blijven trotseren. Dit betreft de thermo Kipsta Keepdry 500-lijn die gebruikt kan worden voor sporten zoals voetbal, tennis en hockey. De shirtjes kosten € 12,99.

“Aanbevolen voor temperaturen van 7° tot 20°C afhankelijk van hoe gevoelig je bent voor kou. De Keepdry 500 voert de transpiratie af en houdt de lichaamswarmte vast tijdens een langdurige inspanning.”

In Arnhem zit een heel grote winkel van Decathlon, het is altijd leuk om daar even naar toe te gaan. Ideaal zo’n winkel dichtbij, ook bij ons in Nijmegen zit er sinds enige tijd één in het centrum. Het voordeel van Decathlon vind ik persoonlijk, dat ze heel veel keuze hebben en het is betaalbaar, maar de kwaliteit is echt prima. Een hockeystickje voor kinderen kost ongeveer 12 euro, maar is voor hen echt prima.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *