Thermosfles op reis Rosti Mepal

What's on mama's mind -thermosfles4Ideaal voor op reis met je kleintje vind ik een thermosfles en dan liefst een niet al te grote. Wanneer je geen borstvoeding (meer) geeft krijg je te maken met het bereiden van kunstvoeding (op de juiste temperatuur). Ik moest daar wel weer even aan wennen. Het geven van borstvoeding is zo makkelijk en de melk is altijd op de goede temperatuur.

Natuurlijk kun je het met flesvoeding ook makkelijk maken voor jezelf. Bij Rosti Mepal vond ik twee ideale formaten van isoleerflessen om te zorgen dat je het gekookte water voor de flesvoeding op de juiste temperatuur kunt vervoeren en je een flesje kunstvoeding kunt klaarmaken.

Flesvoeding op de juiste temperatuur
Ga je op pad met je kleintje, dan zorg je uiteraard dat je voldoende voeding mee hebt. Voor melkpoeder heb je ideale maatbakjes. Ga je naar de stad dan is er vaak wel ergens een lunchroom of bar waar je gekookt water kunt vragen voor het klaarmaken van het flesje voor je kleintje. Toch ga je niet altijd naar plekken waar dit zomaar voor de hand is. Een lange wandeling in het bos of een picknick in het park. En wat als je in de file komt te staan of een eind gaat fietsen met je kleintje? Hoe zorg je dan dat je flesvoeding op de goede temperatuur kunt geven?

Thermosfles
Een uitkomst vind ik de thermosfles. Vaak heb je echter al genoeg spullen in je tas zitten om daar ookWhat's on mama's mind -thermosfles4 nog eens een grote thermoskan bij te stoppen. Daarom wilde ik een praktischere oplossing. Bij Rosti Mepal vond ik twee ideale thermosflessen. Eentje van 330 ml en eentje van 500 ml. Voor één voeding is een thermosfles van 330 ml uiteraard meer dan genoeg. Dat is de inhoud van een frisdrankblikje.

Zelf koos ik voor een isoleerfles of thermosfles van 500 ml, ideaal voor op reis. Binnenkort gaan we op vakantie en dan vind ik het wel zo fijn om van huis te vertrekken met voldoende gekookt water. Het water blijft ongeveer 12 uur lang warm.

Nachtvoeding
Geef je geen borstvoeding (meer) en komt je kleintje ‘s nachts nog wel voor een voeding, dan kan het soms erg vermoeiend zijn om naar de keuken te moeten om water op de juiste temperatuur te krijgen. Zet dan ‘s avonds een thermosfles naast je bed, dan bespaar je jezelf ook wat moeite. Dus ook daarvoor is de thermosfles een perfect hulpmiddel.

What's on mama's mind - rosti mepalIdeaal
De thermosfles houdt warm water warm, maar ook ideaal is de fles om koud water koud te houden, dit kan tot wel 24 uur. De fles is makkelijk om schoon te maken en past eenvoudig in je hand- of luiertas.

Kortom, de thermosfles vind ik een goudentip voor ouders van jonge kindjes.

Hoe kun jij er eentje aanschaffen?
De Isoleerfles 330 ml kost € 17,99.
De Isoleerfles 500 ml kost € 19,99.

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *