Thule introduceert Thule Sleek: nieuwe stijlvolle en comfortabele kinderwagen

Vandaag werd op de Negenmaandenbeurs in Amsterdam de nieuwste Thule kinderwagen geïntroduceerd. De Thule Sleek: een volledig nieuwe kinderwagen met vier wielen. Ik was erbij toen Liza Sips de kinderwagen onthulde op de Thule stand vanochtend, wat een mooie wagen. Deze elegante en comfortabele kinderwagen is ideaal voor ouders die graag met hun baby of peuter op avontuur gaan in de stad of waar dan ook. Wij hebben kilometers afgelegd met de kinderen in de kinderwagen, jammer dat deze er nog niet was. Vanaf juli is hij verkrijgbaar in de winkels!

De onthulling van de Thule Sleek op de Negenmaandenbeurs

Hieronder lees je meer over de gave kinderwagen, maar wat maakt de kinderwagen, naar mijn idee, nou zo goed. Behalve dat hij er mooi is, is hij erg licht en daarmee makkelijk bestuurbaar. Ik heb het gevoeld! Het toppunt vond ik eigenlijk vooral, dat je hem voor twee kinderen tegelijk kan gebruiken, zonder dat de kinderen bovenop elkaar zitten. Zelfs met twee peuters zou de kinderwagen kunnen. Ideaal! Wij hebben best wel vaak moeilijk zitten doen toen mijn dochtertje geboren werd en in de kinderwagen lag. Mijn zoontje ging vaak op zijn loopfietsje mee, maar als hij moe was, dan kon hij nergens zitten. Een meerijdplankje vond hij niks, hij wilde ook in de kinderwagen, maar dan wel zitten. Helaas hadden wij die luxe niet. Lees hieronder meer over de Thule Sleek!

Op het event stonden de kinderwagens nog eventjes verstopt onder een groot zwart doek, totdat ze door Liza onthuld werden. Heel leuk gedaan!

thule sleek

Stadswandeling in stijl

Thule Sleek is stijlvol, slim en veilig. De moderne kinderwagen is lichtgewicht, makkelijk bestuurbaar en blinkt uit op het gebied van comfort voor ouder en kind. Thule Sleek is handig in gebruik en geeft je de mogelijkheid om het stadsleven te ontdekken met je kinderen.

Veelzijdig. Omdat jij dat ook bent.

Elke dag is anders en elk kind is anders. Om deze reden is de Thule Sleek gemakkelijk aan te passen naar ieders wensen en behoeften: vanaf baby’s geboorte groeit Thule Sleek mee. Thule Sleek kan je geheel eigen maken: voeg bijvoorbeeld een reiswieg, autostoeltje of extra zitje voor je andere kleine toe. Kies voor de mogelijkheid om op stap te gaan met één, twee of drie kinderen dankzij de vele uitbreidingsmogelijkheden. En bepaal of het kinderwagenzitje naar voren of juist richting de ouder geplaatst wordt. De mogelijkheden zijn veelzijdig, eindeloos en bieden je al het comfort om de Thule Sleek perfect aan te passen naar je wensen.

thule sleek kinderwagen

Kwaliteit en veiligheid op vier wielen

Het Zweedse Thule neemt geen genoegen met minder en streeft altijd naar perfectie op het gebied van design, flexibiliteit, kwaliteit en veiligheid. Thule Sleek is immers een product dat het meest waardevolle bezit veilig moet vervoeren. De kinderwagen is daarom uitgebreid getest om aan de hoogste veiligheidsnormen te voldoen en ervoor te zorgen dat de kinderwagen jaren meegaat. Met de Thule Sleek is elke wandeling een plezier voor ouder en kind met garantie op comfort en veiligheid.

Thule Sleek is verkrijgbaar in vijf kleuren – Grey Melange, Midnight Black, Shadow Grey, Navy Blue, en Energy Red – en heeft een scala aan bijpassende accessoires om eindeloos mee te combineren. Thule Sleek wordt standaard geleverd met een volwaardige reiswieg en peuterzitting en is voor de consument verkrijgbaar vanaf juli 2018.

thule style o graphic
Thule Sleek StyleOgraphic

Over Thule

Het merk Thule is opgericht in 1942. Onder het motto ‘Bring your life’ biedt Thule een breed assortiment van top-producten waarmee mensen met een actieve lifestyle alles van waarde op betrouwbare, veilige en stijlvolle wijze kunnen vervoeren. Thule biedt onder andere dakdragers, fietsdragers, dakkoffers, laptop-, camera- en sporttassen en kinderproducten zoals sportieve wandelwagens, fietszitjes en multifunctionele (fiets)trailers. De producten zijn verkrijgbaar in meer dan 140 landen. Thule is het grootste merk van de Thule Group. Voor meer informatie over Thule, ga naar: www.thule.com

Thule op Facebook: www.facebook.com/thulebringyourlife
Thule op YouTube: www.youtube.com/thule
Thule op Instagram: www.instagram.com/thule

Thule op de negenmaandenbeurs

Net als ik een bezoekje brengen aan Thule op de Negenmaandenbeurs deze week? Ze staan in hal 8, stand 434! Misschien kom je Liza Sips ook nog tegen!

thule sleek

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Kinderwagen Thule Sleek
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

1 reactie op “Thule introduceert Thule Sleek: nieuwe stijlvolle en comfortabele kinderwagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *