Thule Sleek Xmas Story – Noah’s Kerstavontuur

TerrierCom is een PR bureau dat samen met Thule een prachtige winactie heeft opgezet. Ze hebben een Xmas Story bedacht die bloggers en influencers moeten afmaken.  De winnaar mag namelijk iemand anders blij maken met een Thule Sleek kinderwagen. Speciaal voor iemand die een duwtje in de rug kan gebruiken. De winnaar mag namelijk een Thule Sleek kinderwagen incl. accessoires weggeven aan een persoon of instelling die het verdient én een nieuwe kinderwagen goed kan gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een opvanghuis voor tienermoeders. De challenge loopt tot 12 december 09:00. Op 13 december maken we de winnaar bekend. Wij doen natuurlijk graag mee.

Ik ben heel benieuwd of jullie iemand weten of een instelling die wel een nieuwe kinderwagen kan gebruiken. Lees je mee met de Xmas Story?

Thule Sleek XMas Story

Noah’s Kerstavontuur

Het is Kerstavond. Kleine Noah ligt in zijn bedje te slapen. Hij hoort zacht geklop op zijn raam. Noah schrikt wakker en kijkt verbaasd om zich heen.

Voor Noah’s raam staat een oude man met een grote witte baard in een rood pak. “Is dat nou de Kerstman?” denkt Noah… “Of ben ik nog aan het dromen?” Hij opent zijn raam en wrijft zijn ogen uit. Want buiten ziet hij rendieren zweven, maar dan zonder slee!

“Noah, help ons!”, roept de Kerstman. “De slee is stuk en we moeten nog alle kerstcadeautjes rondbrengen.” Noah aarzelt geen moment en helpt de Kerstman door het raam naar binnen.

Samen sluipen ze op hun tenen naar de woonkamer. Daar ziet de Kerstman een Thule Sleek kinderwagen staan. “Van wie is deze?”, vraagt hij. Noah antwoordt blij: “Van mama, ze krijgt een kerstkindje!”

De Kerstman aarzelt geen moment en vraagt: “Mag ik de Thule Sleek vanavond lenen? Ik beloof dat ik ‘m weer op tijd terugbreng!” Noah twijfelt even en antwoordt…

Zou Noah de fijne Thule Sleek nou wel meegeven aan de Kerstman? Straks wordt het kindje vannacht geboren en is er geen kinderwagen. En zou het wel van mama mogen? Zou mama het echt goed vinden als de mooie nieuwe kinderwagen wordt meegenomen? Maar ja, het is wel de Kerstman die dit aan hem vraagt. Noah kijkt naar de kinderwagen, vervolgens naar de Kerstman en weer terug naar de kinderwagen? Zijn moeder heeft hem altijd geleerd dat het goed is om mensen in nood te helpen. De Kerstman is nu toch echt in nood, vindt Noah. Hij draait zich om naar de Kerstman en kijkt bang, maar ook blij…

“Ja” roept hij plots, zelf zichzelf verbazend, hard uit. “Natuurlijk, mag je hem meenemen, want dan kunnen alle kinderen tenminste hun cadeautjes krijgen.”. In de kinderwagen past de grote magische kerstcadeauzak van de Kerstman. De Kinderwagen is geweldig, dat heeft mama zelf gezegd en hij is ook nog eens ontzettend stevig, het zou de beste kinderwagen zijn voor de kleine baby in de buik van mama. Daarnaast is er ook nog plek voor hem. “Hoe gaan we dit dan doen?” vraag Noah zich hardop af. De Kerstman lacht, “kijk maar jongen”, terwijl hij magische glitters over de kinderwagen strooit. De Kerstman tilt Noah in de kinderwagen en gaat er zelf naast zitten, dan stijgt de Thule Sleek langzaam op, dankzij de magische glitters.

Noah en Kerstman vliegen naar buiten. Als ze in de Thule Sleek op het dak van het huis zijn aangekomen maakt de Kerstman zijn rendier vast aan de duwstang van de Thule Sleek. Daarna schieten ze de lucht in. Noah kijkt naar de lichtjes beneden hem en de besneeuwde daken. Hij vindt het geweldig en hij is zo trots dat hij mag helpen om alle kinderen blij te maken. Vanuit de lucht laten ze de mooiste cadeaus door de schoorstenen van de huizen vallen. Ze zijn al even bezig, Noah, krijgt het koud en wordt moe. Langzaam valt hij in slaap.

Winter bruiloft sneeuw

Als hij ‘s morgens in zijn bedje wakker wordt hoort hij gehuil uit de kamer naast hem. Hij slaat zijn dekbed open en loopt naar de kamer van papa en mama. Daar ziet hij dat zijn kleine zusje is geboren. Verschrikt kijkt hij naar de baby en naar zijn moeder, hij rent hij naar beneden. “Oh nee, nu net nu de Kerstman met de kinderwa…” met de kinderwagen weg is, wil hij zeggen. Maar daar staat de Thule Sleek in de woonkamer, naast de kerstboom. Er staan een heleboel prachtige cadeaus naast.

Heeft hij het gedroomd? Maar dan leest hij het kaartje dat erbij staat, ondertekend door de Kerstman “Noah, bedankt dat je alle kinderen hebt kunnen helpen, je bent een geweldige broer voor je prachtige nieuwe kleine babyzusje, ho ho ho, Fijne Kerstdagen, de Kerstman”.

Dan rent Noah weer naar boven en geeft zijn net geboren zusje, duizend kusjes. Dan loopt hij naar het raam en kijkt naar buiten, langzaam droomt hij weg en denkt hij terug aan alle cadeaus die hij samen met de Kerstman heeft bezorgd.

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *