Ticket to Ride: Blijf Thuis

Persbericht: Net zoals miljoenen andere spelers over de hele wereld, zit het team van Days of Wonder thuis gedurende de lockdown en proberen ze een manier te vinden om zichzelf te vermaken en niet zes maaltijden per dag te eten. Vanwege deze onverwachte situatie heeft het team aan dit zeer speciale project kunnen werken, zodat je plezier kunt hebben en de realiteit kunt ontwijken zonder je huis te verlaten!

Ticket to Ride Blijf Thuis (logo)

Ticket to Ride: Blijf Thuis

Vandaag zijn we verheugd om de online release van Ticket to Ride: Blijf Thuis aan te kondigen. Een nieuwe, snelle en gratis print en play versie van het welbekende bordspel Ticket to Ride. 

In deze versie neem je de rol aan van één van de vier gezinsleden, die zal strijden of soms samen zal moeten werken om de

dagelijkse klusjes in het huis te voltooien wat gegarandeerd voor mooie familiemomenten rondom de spellentafel zal zorgen. Ga je eerst van je slaapkamer naar het bureau voor wat administratie, of neem je liever een omweg langs de koelkast en breng je wat tijd door op het balkon?

“Als uitgever van bordspellen zetten we ons in om mensen te helpen en plezier te hebben terwijl ze thuis blijven. We zijn meteen aan dit project begonnen met de start van de lockdown, waardoor ik de kans kreeg om thuis bezig te blijven dankzij het testen van deze uitbreiding.” Grapt Adrien Martinot, hoofd van het thuis-testen.

Om Ticket to Ride: Blijf Thuis thuis te kunnen spelen heb je een schaar, plakband en een versie van het Ticket to Ride basisspel nodig. Om Blijf Thuis te downloaden, kun je terecht op: https://print-and-play.asmodee.fun/ticket-to-ride

Ticket to Ride: Blijf Thuis is een uitbreiding voor 2 tot 4 spelers en een basis versie van Ticket to Ride is benodigd om de uitbreiding te kunnen spelen. Ticket to Ride, Ticket to Ride: Europe of Ticket to Ride: Germany hebben hiervoor de juiste spelonderdelen. Het spel duurt ongeveer 20 tot 40 minuten.

Over Days of Wonder:

Days of Wonder ontwikkelt en publiceert unieke spellen. Hun slogan “Play Different” reflecteert hun visie op het uitbrengen van spellen: bij Days of Wonder ligt de focus niet op kwantiteit, maar op kwaliteit.

Het ongeëvenaarde succes van ‘s werelds bestverkochte trein spel Ticket to Ride®, het populaire Small World® en Memoir ‘44® met meer dan twintig uitbreidingen, motiveren Days of Wonder om de lat steeds hoger te leggen. De spellen van Days of Wonder worden gedistribueerd in 40 landen en de digitale versies van hun spellen zijn verkrijgbaar in de App Store, Google Play, Steam en de Days of Wonder website www.daysofwonder.com.

Days of Wonder, Corinth, Yamataï, Quadropolis, Five Tribes, Ticket to Ride, Small World, Memoir ‘44 are all trademarks or registered trademarks of Days of Wonder, Inc. All other trademarks are the property of their respective owners.

Bekijk ook

Het overzicht met speltips voor kinderen
De leukste bordspellen tijdens Corona gesorteerd op leeftijd

Please follow and like us:

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *