Tijd om jezelf te verwennen, mama

Mama, denk ook aan jezelf

Van make-up tot een nieuw kapsel, van parfum tot lekker eten. Als moeder is aandacht voor jezelf ook heel belangrijk. Als je net moeder bent geworden dan wil dit er nog weleens bij inschieten. Heb je je kinderen helemaal gestyled in de mooiste outfits, ben jezelf vergeten je haren te borstelen. Of is het bij jou niet zo erg?

What's on mama's mind lindanieuws koffie

Even een keertje shoppen met vriendinnen

Ga jij er weleens even helemaal tussenuit? Dus dan bedoel ik niet het bijtanken op je werk achter je beeldscherm. Ik bedoel een dag vrij, uitslapen, koffie in een leuk tentje en een lekkere lunch op een terras. Geen tassen vol kleding voor je kids shoppen, maar iets voor jezelf. Nieuwe make-up of kleding. Een Ice Watch of sieraden, what ever jou gelukkig stemt. Hoe vaak ga je wel niet shoppen en kom je dan met meer kleding voor je spruiten thuis dan voor jezelf? Ik doe het geregeld. Net als met online shoppen hoor, denk ik een leuk jurkje voor mezelf te kopen, scroll ik weer langs tientallen schattige meisjes jurkjes voor mijn dochtertje. Het is niet niets, aan jezelf denken.

What's on mama's mind zenner beauty tools

Uiteten met je man of vriend

Dat je ook samen een relatie hebt, dat moet je ook niet vergeten. Ga eens lekker uiteten en heb het niet over wat er op het kinderdagverblijf is gebeurd of over die schattige woordjes die je jongste ineens al kan zeggen. Trek wat leuks aan en klets lekker bij. Ik merk zelf ook dat ik altijd in gesprekken wel iets van de kinderen benoem. Logisch ook, het is je leven, dus daar praat je over en dat is helemaal niet erg!

 

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *