Tipi kledingrek op de kinderkamer

Mijn dochtertjes kamer is een echte grote meidenkamer geworden. Ze verruilden al een paar maanden terug het ledikant voor een groot bed. Nu heeft ze een mooi Tipi kledingrek erbij van Emob. Dit tipi kledingrek is ideaal om je kleren van je kinderen op te hangen, met daaronder een plank waar je schoenen op kunnen. Of waar je wat leuke kinderkameritems kan plaatsen. Het kledingrek is gemaakt uit hout en heeft witte accenten, wat prachtig staat op haar witte met oudroze kamertje.

tipi kledingrek emob

Tipi op de meisjeskamer

Mijn dochtertje is nu 2,5 jaar en is reuze trots op haar kledingrek. Ze is gek op het dragen van jurkjes en haar mooiste jurkjes mogen dan ook op het kledingrek hangen. Dat zijn er heel wat, dus reken maar dat het rek vol hangt. Onder op de plank zet ze nu steeds netjes haar sandalen en haar speelgoedhondje snuffie. Ik vind het kledingrek heel erg leuk staan in haar kamertje, het ziet er heel gezellig uit.

kledingrek

Ik vind het leuk om het rek wel wat rustig te houden, mijn dochtertje zelf wil eigenlijk dat nu alles op het rek hangt, uiteraard, haha! Maar ik vind het het leukst als je de jurkjes ook kan bekijken aan het rek, in plaats van dat ze strak op elkaar hangen. Oké, opruimen en niet opruimen is sowieso een verschil tussen ouders en kinderen, he, haha.

Wat ik overigens, over opruimen gesproken, heel handig vindt aan het hebben van een kledingrek is dat je minder geneigd bent om kleding ’s avonds op de grond te gooien of op een stoel of zo als ze naar bed gaat. Je hangt het makkelijk uit aan een hangertje aan het rek.

kledingrek

Naast het bed van mijn dochtertje staat een houten poppenbedje. Dat combineert naast haar witte bed, qua kleuren, precies zo als het hout met het wit van het tipi kledingrek. Ik vind hem erg mooi en tipi’s zijn sowieso nog steeds helemaal leuk.

Kindermeubels bij Emob

kledingrek emob

Het tipi kledingrek is van de webshop emob, daar hebben ze heel veel kindermeubels. Ze hebben van alles van een kledingrek zoals deze tot aan bureaustoelen, commodes, kinderkledingkasten en bedrekjes. Genoeg om je hele babykamer te shoppen. Ruime keuze en voor alle leeftijden, dus of het nou de baby-, peuter-, kleuter, kinder- of tienerkamer is, het aanbod is groot en heeft de nieuwste trends.

Ook dit leuke Tipi kledingrek voor kinderen? Hij kost € 64,95 bij Emob.

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Tipi kinderkledingrek
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *