Tipi

What's on mama's mind craft bagKom je spelen in de tipi

Ik heb eindelijk een tipi tent, een wigwam, een teepee!; van Tipi’s Alies. Niet voor mezelf natuurlijk (stiekem ook wel een beetje), maar voor m’n zoontje. Hij vindt het prachtig. We worden er regelmatig in uitgenodigd door onze indiaan.

De tipi is een heerlijk plekje voor onze kleine man om in te spelen. De tent kan dicht en je kan er van alles instoppen. Van fiets tot beer, of je kunt er kiekeboe in spelen. En wat ik zelf heb ervaren is dat het er heerlijk warm in wordt als je hem dicht doet (en er met een drukke dreumes en twee beren in zit).

De tipi staat nu in de woonkamer, maar vanaf het voorjaar (bij mooi weer) in de tuin. Dan kan onze zoon er lekker in ravotten op het gras. Heerlijk toch?!
imageDe tipi is echt helemaal hot op moment. Overal zie je ze. Deze die ik heb is 1 meter 40 hoog, de bamboestokken zijn 1 meter 80 lang. Alies van tipi’s Alies heeft de wigwam gemaakt en dat heeft ze erg secuur gedaan. De afbeeldingen van tipi’s op de tentstof en de veren bovenom de stokken maken het helemaal af.

Wat mij opvalt is dat de tipi’s vaak erg prijzig zijn. Ik kan het me ook wel voorstellen, want het is meestal handwerk , wat veel tijd kost.

Maar ik heb al vaker gehoord dat ouders hem toch maar niet hebben gekocht, ondanks dat ze het wel zouden willen. Deze ouders verwijs ik graag naar Tipi’s Alies. Alies heeft nog geen webshop, maar je kunt wel een tipi bij haar bestellen, via marktplaats. Daar zijn ze heel betaalbaar en toch ontzettend mooi en stevig. En je krijgt deze week korting (lees vooral verder)! Alies besteedt duidelijk veel aandacht aan de tipi’s. Mijn zoontje is best wel ruw geweest met de tipi al, maar daar heeft de tipi nog niet onder geleden.

Volg Alies ook op instagram, dan zie je leuke tipi updates.
15% KORTING
ACTIE: deze week krijg je 15% korting als je een tipi bij Tipi’s Alies bestelt. Vermeld bij je aanvraag “mamasmind2015” en de korting wordt verrekend. Geldig tot en met 27 november. Wil je de tipi voor Sinterklaas in huis? Bestel dan uiterlijk vrijdag 27 november.

P.S. Als je een tipi koopt (bij bijna elke webshop) dan koop je vaak alleen het doek. De stokken zijn namelijk erg groot voor verzending. Deze stokken zijn bamboestokken die je bij elke bouwmarkt kan krijgen. Ik had er zes voor € 3 bij Karwei. Maar ook Gamma heeft ze etc. Lengte 1 m 80. Ga uit van ongeveer een euro per stok, dan valt het altijd mee.

Direct naar marktplaats van Tipi’s Alies.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *