Tips voor een ideale winterbruiloft!

Een winterse bruiloft, heb je daar weleens aan gedacht? Ik ben niet getrouwd, maar ik kreeg een mailtje met leuke tips voor een winterse bruiloft en die wilde ik graag met je delen. Een bruiloft met je (kleine) kinderen erbij is toch helemaal geweldig?

Winter bruiloft sneeuw

Trouwen in de sneeuw

Ben jij een echte wintersporter of een schaats- of winterfanaat, dan is trouwen in de sneeuw echt wel een leuke optie. Huur een mooie lodge in Oostenrijk en nodig alleen je fijnste familie en vrienden uit. Een romantische en knusse bruiloft. Waarna je lekker op de skies kunt stappen en de piste kunt afdalen. Een skipak onder de trouwjurk of skipak als trouwjurk is dan wel een aanrader. Vooral als je in januari gaat, dan is het vaak zo koud. Voor een echte bruiloft in de sneeuw, met trouwjurk is maart de beste periode. Zoek een hoge plek uit met veel sneeuw en met een beetje geluk heb je een heerlijk zonnetje op de piste.

winter bruiloft

Locatie

Het lijkt misschien wel veel te logisch om het kiezen van de juiste locatie een tip te noemen, maar in de winter kan het heel koud zijn en je kan het juist zo sfeervol maken met een goede locatie. Een lodge met een warm openhaardje, dat is praktisch, maar ook heel knus en romantisch.
Je kunt het makkelijk aankleden met schapenvachtjes en kaarsjes. De combinatie van nepbont met goude sterren en kaarsjes, maakt het al gauw superromantisch.
Bekijk pinterest voor een winterse lodge in Oostenrijk, Zwitserland of de Franse Alpen.

Outfit en sieraden

De perfecte outfit voor een winterbruiloft is toch gewoon een supermooie trouwjurk. Maar je wilt natuurlijk ook een extra bijzonder skipak, dus je gaat voor twee outfits.
Heb je de perfecte outfits gevonden? Maak het af met de mooiste sieraden, zoals de bruidssieraden van honeymoonshop.nl. De prijzen zijn heel schappelijk en je geeft je outfit direct heel veel glamour.

Fotoshoot in de sneeuw

Op een mooie winterse dag met een dikke laag sneeuw kun je geweldige foto’s maken. Zorg dat je het op tijd doet, want het is vroeg donker. Dankzij de laaghangende zon in de winter krijg je wel een heel gaaf effect op de foto’s. Bij een winterse bruiloft horen ook foto’s dat je aan het skiën bent.

Doe de ceremonie binnen

Het is megaleuk op de pistes en in de sneeuw, maar het is al gauw veel te koud. Doe de ceremonie binnen. Dan kan iedereen zicht ook zo mooi kleden als ze willen.

 

 

 

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *