Tips&Tricks voor een geslaagde familievakantie

Ik ga op reis en ik neem mee… de kinderen! Tips & tricks voor een geslaagde familievakantie een geschreven door collega blogger: Lieselot De Smet van Mama Baas. Lieselot bundelde blogs over haar reislust tot en boekje. Het leest als een soort magazine of blog, luchtig en vermakelijk.

Ik ga op reis en ik neem mee..

Little label zomer jurkje

Ultieme gids voor families met reiskriebels

Of je nu houdt van verre en avontuurlijke reizen of liever dicht bij huis op vakantie gaat, reizen met kinderen is sowieso een ervaring.

Maar waar moet je nu rekening mee houden bij het uitzoeken van een bestemming? Hoe kun je je kind voorbereiden en wat neem je allemaal mee? Wat als je kind ziek wordt of last heeft van een jetlag? Wat zijn handige apps voor ouders én kinderen? En wat doe je met al die mooie vakantiefoto’s?

Lieselot verzamelde verhalen van mede reisbloggers met kinderen en maakte dit gidsje. Het is een leuk boekje, wat leest als een soort bundeling van blogs. Leuk om een kijkje te nemen in de wanderlust van mede moeders. Zelf houden we ook van reizen en op vakantie gaan. Houden we daarbij wel van een beetje luxe. Een mooi vakantiehuisje in Zeeland of een huisje in de Ardennen ook reizen we graag naar Zuid-Frankrijk of zoals dit jaar Kroatië.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *