Toen waren we nog bezig met geboortjekaartjes enzo

Whats on mamas mind kidsboetiekDe oktoberfeestmaand loopt op zijn einde. Wat een boel mooie cadeaus zijn er te winnen (geweest). Tot en met vandaag kan je nog meedoen met een aantal winacties. Sommige lopen tot en met 5 november. Bekijk het dus even goed per winactie.

Oktober is praktisch voorbij, een jaar geleden zag ons leven er zo anders uit. Mijn dochtertje is nu echt 1 jaar. Je merkt ook dat ze geen baby meer is, maar een dreumes. Een dreumes met een eigen willetje, dat wil lopen en wil kletsen. Dat duidelijk aangeeft wat ze leuk vindt of ook echt niet leuk vindt.

Ik vind het maar een gek idee dat we geen baby meer hebben. Vorig jaar werden we overstelpt door felicitatiekaartjes rond deze tijd. Ik kan het mij haast niet meer voorstellen dat je iets meer dan een jaar geleden bezig was met van alles uit te zoeken voor de geboorte van je kleintje. Geboortekaartjes drukken, kamertje in orde maken, inschrijven bij het kinderdagverblijf en meer van dat (leuke) geregel en dat ook nog allemaal met een grote dikke buik.

De dikke buik is gelukkig ook helemaal weg nu. Dat heeft een jaar tijd dan ook wel gedaan. Ook als ik nuWhat's on mama's mind - 39 weken zwanger1 zelf op kraamvisite ga bij vrienden dan kan ik het mij eigenlijk niet meer voorstellen, dat wij vorig jaar ook nog zo’n klein mopje in onze armen hadden liggen. Dat je zoekende was naar ritme en je draai moest vinden als gezinnetje met twee kleintjes.

Nu komen er weer nieuwe dingen op ons pad. Los lopen, kletsen en leuke dingen ondernemen. Bijvoorbeeld samen knutselen en kleien. Samen naar een speelhal of de ballenbak. Ze kan zichzelf al goed vermaken. Ze begint zelf te eten bij het avond eten als je haar een vorkje geeft en drinkt ook al uit een opendrinkbeker. Haar eerste verjaardag was een enorme mijlpaal, maar haar tweede levensjaar wordt vast weer net zo’n fantastische tijd!

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *