Top 3 de handigste opbergdoos tips

Er zijn genoeg spullen van je kinderen die een opbergdoos verdienen, omdat ze anders maar rondslingeren. Een haarelastiekje hier, een stift daar. Een doosje of mandje is snel gevuld. Het maakt het opruimen wel extra aantrekkelijk als jouw opbergdoos een prachtige houten knutseldoos is, met een gepersonaliseerde opdruk, zoals de houten opbergdoos van By Bineke. Waarom zijn de houten kistjes van deze leuke webshop nou zo geschikt en waar gebruiken we ze allemaal voor? Hieronder mijn tp 3 de handigste opbergdoos tips

knutseldoos bergen met naam

Wat berg je op in een houten opbergdoos?

Ik vind het belangrijk dat speelgoed en knutselspullen niet te goed opgeborgen zijn, want kinderen moeten speelgoed vaak zien om er aan te denken en interesse krijgen om er mee te spelen. Als ze het niet zien vergeten ze soms dat de mogelijkheid bestaat, zo werkt het kinderbrein nou eenmaal. Toch is het niet ideaal als je huis een enorme rommel is, waardoor je struikelt over alles wat rondslingert of je zelfs je vloer niet meer kan stofzuigen. Het perfecte alternatief is als de opbergboxen aantrekkelijk zijn voor de kinderen en herkenbaar zijn dat het van hen is en gevuld met iets wat ze nodig hebben. Lees hieronder mijn Top 3 de handigste opbergdoos tips, dit zijn spullen waar je ze zeker goed voor kunt gebruiken!

Opbergdoos haaraccessoires

opbergdoos haarelastiekjes

Als je een dochter hebt dan heb je vast ook een overvloed aan clipjes, speldjes, haarelastiekjes, strikjes, haarbanden, scrunchies en noem ze maar op. Behalve op het moment dat je ’s morgens de haren van je dochter wilt doen, dan kan je nog geen elastiekje vinden, laat staan twee bij elkaar passende haarclipjes. De opbergdoos haaraccessoires van By Bineke is dan ook de uitvinding van de eeuw voor ons. Alles bij de hand en ook lekker overzichtelijke gesorteerd. Het leuk is dat mijn dochtertje zo ’s morgens een goed overzicht heeft van alle haarversiersels die ze heeft en rustig op haar gemakje kan kiezen wat er in haar haar mag. Daarnaast is de doos zo mooi bedrukt dat hij ook nog eens prachtig in haar kamertje past. Hier kun je de opbergdoos haaraccessoires bestellen met leuke haaraccessoires van Van Pauline, Souza en Mimi & Lula.

Tekendoos met naam

knutseldoos met naam

Kleurpotloden, stiften, een schaar, een gum, een puntenslijper, een lineaal, je hebt het allemaal nodig als je een tekening gaat maken toch? Maar we lag de schaar ook alweer? En waarom is de punt nou alweer afgebroken? Ideaal om alles bij de hand te hebben is de tekendoos met naam je kan hem bestellen bij By Bineke met kleurboeken, stiften en potloden, dus dan ben je meteen helemaal goed voorbereid. Ook ontzettend leuk als je verjaardagscadeau.

Knutseldoos met naam

Net als de tekenspullen kan je ook je knutselspullen het beste overzichtelijk ordenen. Kraaltjes om armbandjes te maken of lijm, schaar en knutselmateriaal wil je het liefst in de buurt hebben als je aan een knutselproject begint. Daarom is de knutseldoos met naam daar echt een perfect opbergplek voor. Gepersonaliseerd met naam, zodat je zeker weet dat dit jouw knutselspullen zijn en niet van je grote broer of kleine zusje. Qua inspiratie voor het knutselen bekijk ook eens de blog met dingen die je met wc rolletjes kunt knutselen. Ook heeft Bineke zelf veel inspirerende knutselactiviteiten die je mee kunt bestellen, bij de knutseldoos met naam.

opbergdoos haaraccessoires met naam

Behalve de bovengenoemde activiteiten kun je natuurlijk ook nog eens je stenencollectie of pokemonkaarten opbergen in de opbergdozen. Genoeg ideeën en heel inspiratie op de website van By Bineke waar ze haar met veel liefde gemaakte gepersonaliseerde producten in haar collectie heeft.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *