Top 3 mooiste Moederdag cadeautjes

Zondag 10 mei is het Moederdag. Natuurlijk wil je jouw moeder graag verwennen dit jaar. Veel moeders kunnen nu geen knuffel krijgen, maar bloemen zijn volop te verkrijgen. Breng jij een bloemetje naar je moeder, maar heb je het gevoel dat ze nog wel wat extra’s kan gebruiken? Vind je het lastig wat je voor een Moederdag cadeau moet kopen?

ik heb een paar mooie originele en bijzondere Moederdag cadeautjes voor je geselecteerd om de pijn te verzachten. Verwen haar met prachtige sieraden of home accessoires. Ik zocht een Top 3 mooiste Moederdag cadeautjes uit. Benieuwd wat je ervan vindt.

Top 3 mooiste Moederdag cadeautjes

Een cadeautje zoeken voor je moeder waarbij je laat zien dat je gek op haar bent. Ik maakte een top 3 met mooie en nuttige cadeaus.

Tip 1 Moeder-dochter armband

moeder dochter armbandje

Een prachtig gebaar waarbij je elke dag aan elkaar kan denken. Een moeder-dochter armbandje. Met deze Moederdag sieraden ben je forever connected. Ik vind het mooie armbandjes, eenvoudig, tijdloos en stijlvol.

Tip 2 Coffee lovers

koffie kopjes

De benzine van moeders is naast de liefde voor hun kind(eren) toch vaak ook koffie. In mijn geval wel hoor. Ik geniet nu dagelijks thuis van mij koffie. Daarom zou deze lichtroze koffiemok mij zeker verblijden. Als ik daar nog beschuitjes met aardbeien naast krijg en het geserveerd wordt op bed, dan is mijn Moederdag compleet hoor. Deze mokken vind je webshop van My Jewellery

Tip 3 Telefoonhoesje met gedroogde bloemen

telefoonhoesje gedroogde bloemen

Een telefoonhoesje klinkt nou niet meteen als het mooiste Moederdagcadeau die je kunt bedenken, maar zou het jouw moeders telefoon niet enorm opvrolijken als het hoesje gemaakt is met gedroogde bloemen? Vaker dan ooit zijn we met elkaar verbonden via de telefoon. Beeldbellen en appen, het is druk op het netwerk. Ik vind het hoesje prachtig. En het is ook nog eens origineel. Mooi met een echt boeket gedroogde bloemen erbij.

Moederdagcadeau voor moeders met jonge kinderen

Het leukste Moederdagcadeau wordt vergezeld met een prachtige tekening of knutselwerk. Knutsel een mooi bosje bloemen in een vaasje.

Bosje bloemen knutselen

Lees hier hoe de je de bloemen voor Moederdag maakt.

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *