Top 5 leuke dekbedovertrekken voor het hele gezin

Lijstjes, we zijn er toch allemaal gek op? Een top 5 van de leukste dekbedovertrekken valt wel te maken. Er is zoveel leuks voor om je dekbed en het geeft extra sfeer in de (kinder)kamer.

Top 5 van de leukste dekbedovertrekken

Vind hier een lijstje met erg leuke dekbedovertrekken!

1. Studio Ditte Robotjes

Deze ligt op het bed van mijn zoontje. Hij heeft er zoals je ziet ook het robotjesbehang van Studio Ditte bij.

What's on mama's mind kinderbed

 

2. Marjolein Bastin Mees Dekbedovertrek – Multi

Dekbedovertrek Mees is verfraaid met handgetekende vogeltjes ontworpen door Marjolein Bastin. De vogeltjes op dit dekbedovertrek vliegen vrolijk door elkaar en hebben multi kleuren op een witte achtergrond. Dekbedovertrek Mees is gemaakt van een zeer zachte 100% katoen.

dekbed mees marjolein bastin

 

3. Beddinghouse Kids Highway

Welke stoere peuter of kleuter houdt er nou niet van auto’s? Op dit gave dekbedovertrek kun je nog uren racen met je auto’s. Vooral als je iets te vroeg wakker bent (volgens papa en mama), kun je nog lekker even op je eigen bed blijven spelen met je raceauto’s.

highway snelweg dekbedovertrek

Het kinderdekbedovertrek Highway heeft een print van verschillende autootjes die rijden door de stad. De voertuigen, wegen en gebouwen zijn geïllustreerd door Hanneke de Jager met karton, stukjes stof en wol. Het dekbedovertrek is opgebouwd uit de kleuren antraciet, grijs, blauw, rood, groen, oranje, geel, zand en wit. Kinderdekbedovertrek Highway is gemaakt van een zeer zachte 100% katoen.

4. Beddinghouse Kids Mermaids

Én voor de meisjes is er dan ook nog een prachtig zeemeerminnen overtrek. Op het kinderdekbedovertrek Mermaids zwemmen zeemeerminnen en vissen rond in de zee. Hanneke de Jager heeft deze onderwaterwereld geïllustreerd met stofjes en wol. Het kussensloopje heeft een print met roze vissen. Het dekbedovertrek is opgebouwd uit de kleuren roze, aqua blauw, groen, grijs, goudgeel en wit. Kinderdekbedovertrek Mermaids is gemaakt van een zeer zachte 100% katoen.

zeemeermin dekbed

 

5. Snurk astronaut

Wat wil je worden als je later groot bent? Brandweerman of astronaut? De ruimte in in je eigen space shuttle? De dekbeddenv an Snurk zijn mooi, maar vaak ook erg grappig. Doordat jouw hoofd net boven het ballet-, astronauten-, brandweerpak of zelfs dinosauruslichaam uitkomt.

 

De meeste van de dekbedovertrekken en de foto’s in deze blog komen van de leuke beddensite Lusanna.nl.

 

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *