Top buitenspeelgoed, bal met touw (swingball)

Opzoek naar top buitenspeelgoed, leuk speelgoed voor kleuters of jonge kinderen? Ik heb een leuke tip, namelijk 2 in 1 swingball multiplay. Of hoe je het misschien ook wel kent, als het spel met bal met touw of tennis aan paal.

Swingball multiplay trendy speelgoed

Daarmee kun je zowel voetballen als tennissen (swingball). Ideaal om mee te nemen op vakantie, maar ook gewoon op een veldje te zetten of in je achtertuin. Zo deden we dit ook afgelopen weekendje weg in het Limburgse Roggel.

Hoewel het eigenlijk speelgoed is voor de kinderen, hadden mijn broer en ik er heel veel lol mee. We waren goed uitgeput nadat we tegen elkaar hebben getennist, haha.

2 in 1 swingball multiplay

Dit buitenspeelgoed is makkelijk op te bergen en op te zetten en het leuke is dat je kan kiezen of je wilt voetballen of tennissen. Beide sporten worden hier wel gewaardeerd, maar soms is er geen broertje of zusje of vriendje die kan spelen. Dan is het ideaal dat je met swingball ook alleen deze sporten kunt doen.

swingball mutliplay trendyspeelgoed

Wat is Swingball?

Swingball is tennissen rond een paal, waarbij je de bal aan de paal rondslaat. Het is tennis aan een paal, of eigenlijk bal aan touw aan de paal. Hij komt telkens terug, je kan het alleen spelen, maar je kan het ook tegen een vriendje of vriendinnetje spelen.

Tennispaal voor tennisspel in tuin

Steek de tennispaal in de grond, maak de paal op zijn langst, hang de tennisbal aan het touwtje in de spiraal en speel je favoriete potjes swingball. Sla met je speelgoed tennisracket tegen de bal aan het koord. Dankzij het balletje aan het touwtje, sla je hem niet mijlen ver de schutting over, maar houd je hem lekker dichtbij aan de tennispaal. Een superleuk tennisspel voor in de tuin of op de camping. Ideaal ook om mee te nemen op vakantie.

Sporttas bulbby kindertennistas

Superleuk spel, vooral wanneer je kind al gek is op tennissen en dat niet in zijn eentje kan doen of überhaupt in de achtertuin kan spelen. Niet iedereen heeft natuurlijk een tennisbaan achter zijn huis en er is niet elke dat kindertennisles.

Voetbal aan touw met de Multiplay swingball

Klaar met tennissen en toe aan iets anders? Maak de paal korter en hang de voetbal aan het touw in de spiraal en trappen maar. Trap de bal steeds maar rond. Ideaal dat hij niet zomaar over de schutting vliegt ook. Hier is d tuin niet zo groot, dat je er vrijuit kan voetballen. Maar op deze manier hoef je niet continu de bal in de tuin van de buren op te halen.

2 in 1 multiplay bevestigen

Steek eenvoudig de paal in het gras en spelen maar. Wel belangrijk dat je een beetje stevige ondergrond hebt zodat de paal goed blijft staan.

Alles wat je nodig hebt zit in de 2 in 1 Multi play verpakking inbegrepen:

  • Paal, max. hoogte 1.30 meter bestaande uit 4 delen, met spitse onderkant
  • 2 x swingball bats voor tennisspel
  • Rubber bal aan koord voor tennisspel
  • Rubber voetbal aan koord voor voetbal spel
  • Ballenpomp

Deze speelset van Mookie Toys is geschikt voor kinderen van 4 tot circa 9-10 jaar.

Het spel 2 in 1 swingball multiplay kost € 29,95 bij Trendy Speelgoed.

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Swingball bal aan paal
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

2 gedachten over “Top buitenspeelgoed, bal met touw (swingball)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *