TRAILER ALERT: THE LION KING – vanaf 17 juli 2019 in de bioscoop

Wauw, in 1 woord wauw. Het eerste beeld al uit de nieuwe Lion King. Bekijk hieronder ook de trailer. Meteen zin om in de sfeer van de Lion King te komen, kijk dan onderaan deze blog hoe Ilse een geweldige Simba knutselde.

the lion king disney

RELEASE DATUM

The Lion King draait vanaf 17 juli 2019 in de Nederlandse bioscopen.

SYNOPSIS

In de geheel nieuwe Disney Live Action film van regisseur Jon Favreau, reist “The Lion King” naar de Afrikaanse savanne waar een toekomstige koning is geboren. Simba adoreert zijn vader, koning Mufasa, en neemt zijn eigen koninklijke bestemming ter harte. Maar niet iedereen in het koninkrijk viert de komst van de nieuwe welp. Scar, Mufasa’s broer – en voormalig erfgenaam van de troon – heeft zijn eigen plannen. De strijd om Pride Rock wordt geteisterd door verraad, tragedie en drama, wat uiteindelijk resulteert in Simba’s verbanning. Met de hulp van een paar nieuwsgierige nieuwe vrienden zal Simba moeten uitzoeken hoe hij kan opgroeien en terugnemen wat hem rechtmatig toekomt. De sterrencast bestaat uit Donald Glover als Simba, Beyoncé Knowles-Carter als Nala, Chiwetel Ejiofor als Scar, James Earl Jones als Mufasa, Billy Eichner als Timon en Seth Rogen als Pumbaa. Gebruikmakend van baanbrekende filmtechnieken om gekoesterde personages op een geheel nieuwe manier tot leven te brengen, brult “The Lion King” op 19 juli 2019 de theaters in.

“The Lion King” wordt geregisseerd door Favreau (“The Jungle Book”, “Iron Man” van de Marvel Studios) en geproduceerd door Favreau, Jeffrey Silver (“Beauty and the Beast”, “Edge of Tomorrow”) en Karen Gilchrist (“The Jungle Book”, “Chef “). Jeff Nathanson (“Catch Me If You Can”, “Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales”) schreef het scenario gebaseerd op het scenario van 1994 door Irene Mecchi, Jonathan Roberts en Linda Woolverton. Tom Peitzman (co-producent “Kong: Skull Island”, “Alice in Wonderland”) en Thomas Schumacher (“The Lion King”, “Beauty and the Beast”) zijn uitvoerende producenten en John Bartnicki (“The Jungle Book”, “Chef”) is coproducent.

Hier wil ik absoluut heen. Gaaf!

Simba van Lion King knutselen

De knutseljuf ede met Simba

De Knutseljuf Ede ging weer aan de slag, want Simba is natuurlijk superleuk om te knutselen. Leuk ook voor kinderfeestje, je knutselt Simba met de kleurplaat op haar website en een papierenbordje. Veel knutselplezier.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *