Traktatie: Uitdeelboekjes Boer Boris

Een verjaardag op het kinderdagverblijf of op school? Deze uitdeelboekjes van Boer Boris zijn een superleuke traktatie. Het kan best lastig om een leuke en gezonde traktatie te vinden voor op de opvang. Er is een hoop prullaria wanneer je kadootjes zoekt rond de 1 euro per stuk, maar een boekje valt bijna altijd in de smaak.

traktatie uitdeelboekjes Boer Boris

Boer Boris

Wij lezen graag voor uit de boeken van Boer Boris. Het zijn leuke verhalen die op rijm zijn geschreven. Onze favoriete boek van Boer Boris is: Boer Boris gaat naar oma. In dat boek gaat Boer Boris in zijn boomgaard appels en ander fruit plukken, met zijn grote plukmachine om vervolgens met de trein naar Den Haag te gaan en daar door oma, appeltaarten te laten bakken van het fruit en potten jam te maken.

Uitdeelboekjes als traktatie

Er zitten 16 boekjes in een doosje. De uitdeelboekjes om te trakteren zijn vier verschillende boekjes, van elk boekje zitten er vier exemplaren in het doosje. De titels zijn: Aan het werk, Met zijn drietjes, Hoog en laag en die laars is paars!

traktatie uitdeelboekjes Boer Boris

Auteur: Ted van Lieshout
Illustrator: Philip Hopman
Uitgeverij: Gottmer
Pagina’s: 8 pagina’s
Formaat: 18,4 x 9,6 x5,6 cm
ISBN: 9789025770785

Trakteren op het kinderdagverblijf

Wil je nog meer leuke traktaties met een cadeautje zien? Bekijk dat de eerdere blogs over cadeauideetjes en hoe je zelf gezonde traktaties maakt met zelfgemaakte popcorn.

Traktatie Paperhouse popcorn bootjes

Wil je helemaal in de verjaardag sferen komen. Bekijk dan ook hoe je een regenboog kwarktaart maakt.

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Uitdeelboekjes Boer Boris
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *